RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik kan idrettshallen bli på Korsvoll


Dette er en illustrasjon på et av plasseringsforslagene på Korsvollhallen. Se bilder av alle forslagene ved å trykke på link i denne saken.
Dette er en illustrasjon på et av plasseringsforslagene på Korsvollhallen. Se bilder av alle forslagene ved å trykke på link i denne saken. Foto: Illustrasjon: Sletvold Arkitekter
Revidert planskisse for Korsvoll idrettspark er under utarbeidelse. Naboene har mottatt informasjonsbrev og kan komme med kommentarer. SE BILDENE BLIDER AV ALLE FORSLAGENE HER!

KORSVOLL: Planskissen - med kommentarer - sendes så til Plan- og bygningsetaten for kommentarer. Så utarbeides et planforslag, som skal til politisk behandling.

– Det tar rundt 12 uker før etaten sender planforslaget til offentlig ettersyn, forteller arkitekten bak Korsvoll idrettspark, Karen Sletvold, og legger til at det derfra nok vil gå en stund før man kan stikke spaden i banejorden - en slik prosess tar gjerne rundt 1-1 1/2 år.

Se alle bildene av Korsvollhallen her!

Høye trær

- Noen av montasjene har også store trær som er plassert inntil veggene på det nye bygget. Blir ikke det å feilpresentere slik realiteten blir – store trær bruker jo mange år på å vokse seg så høye?

Det er fullt mulig å plante større trær. Dette gjøres i flere sammenhenger i dag. Trær og beplantning må uansett vokse seg til etter hvert, og illustrasjonene må jo vise den fremtidige situasjonen. Vegetasjon endrer seg jo som kjent i de ulike årstidene, så jeg vil ikke kategorisere det som å ”feilrepresentere” realiteten, sier Sletvold, som tror det blir spesielt fint med synergieffekten som bygget vil gi. 

Se bildene av Korsvollhallen her!

Synergieffekt 

– For eksempel kan man sitte på tribunen innendørs og se en håndballkamp, og så bare snu seg rundt og se fotballkampen som er i gang utendørs. Sambruken mellom de ukike funksjonene, hall, barnehage og forsamlingsasal, kan også bli veldig fin. Samlingslokalet som erstatter dagens klubbhus, vil jo bli tilgjengelig både for idrettshallen og barnehagen, samtidig som lokalet kan benytte seg av hallen og barnehagens funksjoner – en sambruk som åpner for mange muligheter! Korsvollbanen er et interessant og spennende prosjekt å jobbe med!

Sebildene av Korsvollhallen her!

LES OGSÅ: Naboer med nytt hallforslag

LES OGSÅ: Korsvoll håndball: Vi vil i eget hus

LES OGSÅ: - Korsvollhallen står i stampe

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere