RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik leser Klanen hockeytabellen


MORO Å VÆRE KONGEBLÅ: Klanen.no har det gøy når man leder GET-ligaen (Foto: skjermdump, Klanen.no på Facebook).
MORO Å VÆRE KONGEBLÅ: Klanen.no har det gøy når man leder GET-ligaen (Foto: skjermdump, Klanen.no på Facebook).
Klansmedlemmer ser på GET-liga tabellen på en litt annen måte enn de fleste andre. Spesielt når man ikke har tapt i ordinær spilletid siden forrige sesong.

JORDAL AMFI: Vålerenga hockey har hatt en kanonstart på sesongen så langt i år, og om iskrigerne vinner på torsdag hjemme på Jordal mot Rosenborg har de ikke tapt i ordinær tid på de første 15 kampene i GET-ligaen så langt.

De kongeblå leder serien med hele 8 poeng foran Stavanger Oilers på andreplass, og med en poengprosent på 88.

Oslos stolthet mot «bønda»

Etter søndagens kamp mot Tønsberg la Klanen.no ut et bilde på sin Facebook-side som viser Vålerengas overlegne ledelse i GET-ligaen, med Vålerenga på toppen byttet ut med «Oslos stolthet» og de resterende lagenes navn byttet ut med «Bønda».

LES OGSÅ: Ubeseirede hockey-gutter

Mange kamper

Det spilles hele 45 runder i GET-ligaen denne sesongen så det er mange kamper igjen før det hele avgjøres, men med årets start er det nok mange som har troen på nytt gull i troféskapet på Jordal.

Vålerenga hockey tok sin første kongepokal i 1960, og siden den gang har de fylt opp med hele 26 «bøtter» på herresiden.

Men selv om Vålerenga har gitt fra seg minimalt med poeng så langt i serien, er det ikke noen sensasjon at et lag kommer langt uten tap. Faktisk har noen klart å komme seg gjennom serien uten å gi fra seg et eneste poeng!

LES OGSÅ: Nye nettsider for serielederen

Sesongkorttreff på torsdag

Torsdag arrangerer Vålerenga fotball og hockey sesongkorttreff på Jordal fra 17.00 til kampstart 18.30.

Alle med sesongkort til fotballkampene slipper gratis inn ved å hente billett på forhånd i Sjappa på Oslo S, eller i billettboden på Jordal på torsdag.

A-lagsspillerne til fotballen kommer sammen med maskoten sin «Tippen» og hockey-maskoten «Kongen».
Her vil det være både «give aways» og mulighet til å kjøpe supportereffekter, i tillegg vil det også være ansiktsmaling for de yngste.

Hvis du ikke har sesongkort kan du kjøpe billetter til kampen hos Billettservice.no eller din nærmeste Narvesen og 7/Eleven.

LES OGSÅ: – Vi skal spille leken og fin hockey

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere