RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik reagerer idrettsfolk når de mottar gedigne pengebeløp


Atle Sjursen (Gjensidigestiftelsen f.v), Trine Nodeland (BIF), Knut Sebu (BIF), Lars Boye Halvorsen (BIF), Tone Gustavsen (BIF), Henning Larsen (Ljan Alpin), Christian Helsengreen (Ljan Alpin) og Wenche Celiussen (Gjensidigestiftelsen).
Atle Sjursen (Gjensidigestiftelsen f.v), Trine Nodeland (BIF), Knut Sebu (BIF), Lars Boye Halvorsen (BIF), Tone Gustavsen (BIF), Henning Larsen (Ljan Alpin), Christian Helsengreen (Ljan Alpin) og Wenche Celiussen (Gjensidigestiftelsen). Foto: Foto: Andreas Lindbæk
Nordstrands Blad fikk æren av å være til stede da Gjensidigestiftelsen delte ut over 350 000,- kroner til Bjørndal IF og Ljan Alpin.

BJØRNDAL: – Vi vet at de formidler litt glede før jul, men hadde ikke forventet å få noe nå, sier Trine Nodeland, daglig leder i Bjørndal IF.

Wenche Celiussen hadde i selskap med kollega Atle Sjursen tatt turen til Bjørndal IF sine klubblokaler, for å overrekke den generøse julegaven, som kommer klubbenes medlemmer til stor nytte.

– Vi har hørt mye bra om det arbeidet idrettslagene legger ned. Det aller viktigste er dugnadstimene dere frivillige bidrar med, sier Celiussen til ildsjelene som hadde møtt opp.

– Vi har hatt mange søknader i år, og grunnen til at nettopp disse prosjektene får støtte er at de bidrar til mye aktivitet i nærmiljøet. Mange vil dra nytte av prosjektet, både unge og eldre, fortsetter Celiussen.

Komplott

 

Lite visste de på forhånd at pengegaver sto på agendaen, da de i god tro ble rundlurt i beste Jan Fredrik Karlsen-stil. Nordstrands Blad hadde nemlig i samarbeid med Gjensidigestiftelsen laget et komplott, der de involverte i utgangspunktet trodde saken omhandlet frivillighetsarbeid.


– Vi visste ingenting. Dette var en stor positiv overraskelse, sier de frivillige.

 

Ny brøytemaskin

For Bjørndal IFs del er pengedrysset på 200 000 kroner øremerket ny løypemaskin for skispor på Bjørndal, i idrettsparken og lysløypa i Sørmarka. Ljan Alpin skal på sin side lage en sykkeltrasé i Sloreåsen.

– For oss starter gravingen om et halvt år.  Livet i klubben er veldig positivt om dagen. Vi har mange frivillige, som driver aktivt med dugnadsetsarbeid. Det er vår eneste måte å holde ting i gang på, sier Christian Helsengreen, daglig leder i Ljan Alpin.

SE OGSÅ: Fra 4. divisjon til landslaget

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere