RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik blir trolig Thomas Heftyes plass seende ut i fremtiden. ILLUSTRASJONER: Samferdselsetaten/ViaNova
Slik blir trolig Thomas Heftyes plass seende ut i fremtiden. ILLUSTRASJONER: Samferdselsetaten/ViaNova

Slik skal plassen se ut

Dette er fremtidens Thomas Heftyes plass.

BYGDØY ALLÉ: I dag gikk høringsfristen for oppgraderingen av Thomas Heftyes plass ut, får Lokalavisen opplyst av Lorentz Tanner i Bygdøy Allé Aksjonen.

De har kjempet for en oppgradering av plassen de siste fem årene, og etter en tungrodd prosess ser det saktens ut til at det begynner å skje ting.

Saksbehandlingen er inne i sin siste fase: Høringsuttalelsene skal behandles internt i Samferdsels- og Plan- og bygningsetaten, før den blir oversendt byutviklingskomiteen i bystyret.

Deretter skal saken opp i bystyret, men etter hva Lokalavisen er kjent med skal finansieringsbiten være i orden allerede.

I samtale med nevnte Lorentz Tanner har Samferdselsetaten uttalt at de tar sikte på å sette spaden i asfalten neste vår.

PS! Ved å klikke deg gjennom bildene over kan du danne deg et inntrykk av hvordan "steinørkenen" skal bli seende ut i fremtiden.

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere