Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slik vil kvinner ha det

GLADMELDING: Ofte skal det ikke mer enn ærlige komplimenter til å blidgjøre en kvinne.
GLADMELDING: Ofte skal det ikke mer enn ærlige komplimenter til å blidgjøre en kvinne.
Hvis typen din ikke har peiling kan du gi ham denne listen...

KVINNEGUIDEN.NO: I filmen "What Woman Wants" fikk Mel Gibson overnaturlige evner som gjorde at han faktisk kunne høre hva kvinnene til hver tid ønsket seg. Slik er det ikke i det virkelige liv. Mannen er overlatt til sin egen dømmekraft:

Men det er et par ting du bør tenke over før du i det hele tatt forsøker å få snøret i bånn...

Les også: Slik er drømmemannen

Huskeliste for mannen

Nettstedet Askmen.com har laget en liste over hva mannen bør huske på for å tilfredstille kvinnen. Vi har plukket ut noen av punktene:

1 Du bør være selvsikker, men uten å være selvgod. Selvsikkerhet er enormt tiltrekkende hos mennesker, og vi kvinner merker om du har bein i nesa, er bestemt og ambisiøs.

2 Du må få kvinnen til å føle seg vel. Du må gi komplimenter, trøste og lytte. Er du en god samtalepartner, som har evnen til å sette deg selv til siden, ja da føler hun seg bra. Og; når kvinnen føler seg bra, får hun selvtillit som igjen gir henne ekstra lyst...

3 Du bør også være flink til å uttrykke kjærlighet klart og tydelig. Ikke bare med ord, men gjennom å ta på henne, ofte når hun minst venter det. Kvinner er følelsesmennesker og ofte flinke til å lese kjæresten sin. Så om du tar på henne, bør du virkelig mene noe med det..

4 Igjen: Gi komplimenter! En av de beste måtene å få en kvinne til å føle seg vel på, er å overøse henne med komplimenter som du selvsagt mener med hele sitt hjerte. Kvinner klarer lett å se om det er falskt eller ekte.

5 Humor er superviktig! Får du kvinnen til å le, vil det løse henne opp og forsyne henne med lykkehormoner. Det er viktig å se lyst og lett på hverdagen sammen. Føler man seg avslappet, er det lettere å få sexlyst - og dermed blir forholdet også bedre, både fysisk og psykisk.

Lykke til!

Les også: 10 datingregler

Les flere saker om sex og samliv på Kvinneguiden.no

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!