RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sliter med å avgjøre


Ikke scoring: Teisen-keeperen bommer på ballen, men det blir likevel ikke mål for Vestli på denne sjansen.
Ikke scoring: Teisen-keeperen bommer på ballen, men det blir likevel ikke mål for Vestli på denne sjansen.
Vestli skaper målsjans etter målsjans, men taper likevel kampene. Derfor må de kjempe for å overleve i 3. divisjon.

Teisen: Vestli gjestet Bryn kunstgress mandag kveld til et skikkelig bunnoppgjør mot Teisen. Begge lag lå med syv poeng før kampen, det samme har Lille Tøyen som ligger helt sist. Disse tre lagene kjemper om å overleve i 3. divisjon. Både Vestli og Teisen trengte tre poeng, men det endte med kun ett til hver av dem.

Målene uteblir

For Vestli sin del var det meget skuffende. Teisen tok riktignok ledelsen tidlig i 1. omgang, men det var Vestli som styrte kampen fra start til slutt. Men målene uteblir for laget fra nord i Groruddalen.
Sånn har det vært hele sesongen, forteller høyreback Rune Martinsen. Han ble byttet ut mot slutten av 1. omgang, og depper på sidelinjen, mens han ser på at lagkameratene roter bort sjansene sine.

Utmerket dupp

Heldigvis kommer i det minste utliknigen. Et utmerket distanseskudd av spilleren som ersattet Martinsen på backen, Ervin Augustin. Han klinker til og ballen dupper elegant over Teisen-keeperen.

Frykter ikke nedrykk

Lagleder Thor Møkkelgjerd har fulgt Vestli i snart seks år, og mener dette er den merkeligste sesongen han har vært med på.
Til tross for at vi styrer så og si alle kampene våre, og skaper en haug med målsjanser, makter vi ikke avgjøre, sier han. Møkkelgjerd har imidlertid på langt nær gitt opp.
Det må løsne snart. Jeg er overbevist om at vi overlever, mener han bestemt. Han hevder også at Vestli ikke har begynt å frykte nedrykk enda, til tross for at de ligger tredje sist, kun ett poeng foran tabelljumboen.
Jeg er overbevist om at vi skal avgjøre dette på egen hånd, ikke på målforskjell eller fordi Andes har trukket seg, sier laglederen bestemt.Det må løsne snart. Jeg er overbevist om at vi overlever.
Thor Møkkelgjerd

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere