*Nettavisen* Nyheter.

Slo 40 ganger med slagvåpen

Lykter og ruter er knust og metallet er fullt av dype slagskader. Kemal Yarar fortviler over skadene på bilen og mener noen må ha fått med seg det som foregikk. Foto: FOTO: Vemund Sveen Finstad

Kemal Yarars bil fikk store kosmetiske skader etter vandalisme av totalt åtte biler på Lindeberg. Politiet står helt uten spor i saken, og Yarar må belage seg på store utlegg.

LINDEBERG: Natt til fjerde januar gikk ukjente personer amok med det som trolig er en øks eller jernstang på så mange som åtte biler på en parkeringsplass ved Bjørka borettslag på Lindeberg i Bydel Alna.

En av bilene som ble ramponert var Kemal Yarars røde Toyota Corolla, som fortsatt står på parkeringsplassen, full av sår etter angrepet.

Dekkes ikke av forsikring

Da Yarar kjøpte bruktbilen for 50.000 kroner for ett år siden var det for at hans mor skulle ha muligheten til å komme seg på butikken. Siden bilen ellers stort sett brukes av hans datter valgte Yarar å kun ha delkasko på den, siden forsikringspremien ellers ville blitt veldig høy.

Nå må han dekke skadene selv.

– Jeg har regnet på at jeg nå må ut med omtrent 30.000 kroner for å få skadene reparert, sier Yarar.

Han fortvilet over at noen kan gjøre noe slikt med uskyldige personers eiendom.

– Å ødelegge andres verdier og eiendom uten grunn på denne måten... Jeg vet ikke hva slags hjerte de som gjør sånt som dette har, sier Yarar.

Ingen vitner

Etter å ha telt skadene på bilen har Yarar kommet frem til at bilen har fått tildelt 40 slag.

Parkeringsplassen er opplyst om natten, og Yarar er forundret over at ingen fikk med seg opptrinnet, på tross av støyen som må ha kommet av all vandalismen.

– Vi har snakket med et vitne som har sett noen personer, men vi har dessverre ingenting vi kan jobbe ut fra, sier etterforsker Benedicte Sørensen ved Stovner politistasjon.

Hun bedyrer at om noen har sett noe må de selvfølgelig melde seg til politiet.

Yarar håper også at noen melder seg.

– Det er ikke mye glede familien min har fått av denne bilen. Jeg har bodd her i 12 år, og det har aldri vært problemer med vandalisme før, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.