RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo alarm da valentinsdaten ikke ville dra hjem


En Oslo-mann fikk med seg følge hjem etter en kveld på byen, men romansen viste seg å være alt annet enn ekte da kvinnen ville ha betalt for sosialiseringen.
En Oslo-mann fikk med seg følge hjem etter en kveld på byen, men romansen viste seg å være alt annet enn ekte da kvinnen ville ha betalt for sosialiseringen. Foto: Foto: iStockphoto
En kjærlighetssyk Sinsen-mann ringte politiet da kveldens fangst på byen ville ha betalt.

SENTRUM/SINSEN: Politiets operasjonssentral twitret følgende melding klokken 05.05 natt til fredag: "En mann ba politet om hjelp til å fjerne en "Valetine date" som han hadde tatt med hjem. Nektet å gå før hun fikk sin betaling. Avslått."

– Trodde han var heldig

Kanskje ble du vekket av din elskede med et kyss og en kopp rykende varm kaffe på morgenkvisten, etter å ha kjent romantikken blomstre under gårsdagens Valentinsdag.

For den kjærlighetssyke Sinsen-mannen ble det imidlertid alt annet enn en rosa og harmonisk avslutning på kvelden.

– Mannen hadde vært ute en tur, og trodde han var heldig da han fikk med seg et kvinnelig følge hjemover. Selve forflytningen foregikk fra sentrum til Sinsen-området. Den gode stemningen ble derimot snudd på hodet da det etter hvert viste seg han måtte gjøre opp for seg, sier Tor Guldbrandsen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

LES OGSÅ: Slo bruden til blods med ølglass

Ville ikke gjøre kvinnen noe

Operasjonslederen tilføyer det er uvisst hvilke tjenester kvinnen ville ha betalt for, men forteller det nok gikk opp et lys for den kjærlighetssyke da han ble klar over hva slags type fangst det var snakk om.

Til alt hell slapp politiet å rykke ut til den aktuelle adressen, og partene ordnet opp på fredelig vis.

– Det er ikke ukjent at enkelte som kjøper seksuelle tjenester nekter å betale for seg, men dette ble en sak med en twist jeg aldri har hørt om før, avslutter Guldbrandsen.

LES OGSÅ: Pizzakrangel mellom samboerpar endte med knyttneveslag, nesebrudd, bitt og en istykkerrevet truse

LES OGSÅ: Firebarnsfar fra Finland fyllekjørte med lasteskip i Bjørvika

LES OGSÅ: Kvinne råkjørte og krasjet i en bil i parkeringshus
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere