RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo seg løs: Malin fra Bogerud gård barnehage slo seg helt løs da hun kunne styre musikken ved å hoppe inn og ut av ringen.
Slo seg løs: Malin fra Bogerud gård barnehage slo seg helt løs da hun kunne styre musikken ved å hoppe inn og ut av ringen.

Slo seg løs på Rustad

Latter og glede var definitivt til stede da Bydel Østensjøs barnehagebarn fikk en time med musikk og bevegelse på Rustad skole. Barnekulturuka bød på et svært variert program for unger i alle aldre.

Rustad: Kulturbydel Østensjø slo på stortromma denne uka og inviterte barna i bydelen til en rekke kulturarrangementer. På Rustad skole ble barnehagebarn fra 1-5 år med på bevegelse til musikk. Nordstrands Blad var innom da fire- og femåringer fra Myrvoll barnehage og Bogerud gård barnehage koste seg.

Spennende

Musikkpedagog Hildegunn Hovde samlet ungene i en ring i aulaen og de fikk synge både gamle og nye sanger med bevegelser. Under mange av sangene var det tydelig at ungene frydet seg, særlig da alle tok hverandre i hendene og løp inn mot midten mens de sang. Å ligge under det blå lakenet, mens de andre laget bølger var også en spennende opplevelse.

Av kjente sanger de fikk synge var det blant annet om trollmor, bjørnen som sover, historien om de tre små fiskene og hjulene på bussen. Sangen om Olle Bolle fikk ungene til å le høyt, for Hildegunn hadde vers om både spøkelser på loftet og griser i fjøset.

Slo seg løs

Mot slutten av timen fikk alle hvert sitt instrument og når Hildegunn gikk inn i ringen, skulle alle spille. Når hun gikk ut skulle de stoppe. Etterpå fikk ungene prøve seg i ringen, og det var mange kreative påfunn for å lure de spillende.

Dette var gøy! ropte ungene og frydet seg både når de kunne være den som styrte musikken og når de fikk spille. Malin fra Bogerud gård barnehage slo seg helt løs og var veldig flink til å lure de andre.

Koste seg

Da syngingen var ferdig spurte Hildegunn om de hadde hatt det fint.

Å hoppe ut og inn av ringen mens vi spilte var moro!

Ja, også bølgen!

Jeg synes det var moro å synge Min hatt den har tre kanter!

Ungene svarte i munnen på hverandre, så det var ingen tvil om at de hadde kost seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere