RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo svensk elitelag

Innebandyherrene til Sagene sto for litt av en prestasjon da de slo det svenske elitelaget Balrog i finalen i Excel Tiger Cup i Drammen.

Bjølsen: Det kan ikke være mange ganger at et norsk lag har slått et svensk elitelag i en offisiell kamp. Jeg kan i hvert fall ikke huske noen, sier Sagenes spillende trener, Jan Frode Snellingen.
Finalen endte 2-2, men Sagene vant 4-2 på straffer. På veien mot tittelen vant Sagene 5-2 mot Sveiva, og slo også noen lag fra 1. divisjon.
Balrog kom med toppet lag, og ga full gass, sier Snellingen.
I fjor kjempet Sagene en tøff kamp for å overleve i eliteserien.
Vi måtte vinne den siste kampen for å klare oss, og vi klarte å slå Harstad 8-2 på bortebane, forteller Snellingen.
Denne sesongen ser det bedre ut.

Gode nykomlinger

Den store forskjellen nå er at vi har mye større bredde i laget. Forrige sesong hadde vi bare tre backer, og måtte dra ned noen løpere i forsvarsrekka. Nå er vi bra besatt, og det er kamp om plassene, sier Snellingen.
Flere nye har kommet til, og blant annet Markus Johansson (Falun, Sverige), Christer Pedersen (OSI) og den svenske keeperen Joakim Palmqvist hever laget betraktelig.
Alle tre tre kom med på All Star Team i turneringen i Drammen, forteller Snellingen.

Satser på sjette

Hva er sesongens mål?
Vi er bedre enn i fjor, og vi skal klare en plass i sluttspillet. Vi sikter oss inn på sjetteplassen.

Hvilke lag tipper du i toppen?
Greåker er nok storfavoritter. Deretter tror jeg Sarpsborg og Fjerdingby kommer til å kjempe om medaljene, sier Snellingen, som serieåpner borte mot Kverneland i Stavanger.
Til Sverige
Hva gjør dere frem til seriestart?
Vi skal til Borlänge i Sverige til helgen, og finpusse formen med et par treningskamper, forteller Jan Frode Snellingen.
Parallelt med den sportslige satsingen jobber gutta med å skrape inn penger. Derfor er de også på jakt etter nye sponsorer i nærmiljøet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere