*Nettavisen* Nyheter.

Slo til mot Gucci i natt

Gucci-butikken holder onsdag formiddag stengt etter nattens innbrudd. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Den eksklusive Gucci-butikken i sentrum ble utsatt for et sjokkbrekk i natt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vinduet i Gucci-butikken fikk hard medfart i innbruddet. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

SENTRUM: Politiet leter etter to personer i en sølvgrå Mercedes etter innbruddet Gucci-butikken i Nedre Slottsgate natt til onsdag.

Politiet fikk melding om innbruddet klokken 02.15.

– Innbruddstyvene har kastet eller kjørt en slags pall inn gjennom vinduet og deretter stukket fra stedet. Vi har ennå ikke oversikt over hva de har fått med seg, men dette er jo en butikk med dyre varer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Les også: Slo kebabkunde med knyttet neve

Stakk i Mercedes

Vitner har observert to personer i en sølvgrå Mercedes E-klasse som kjørte bort fra stedet. Bilen hadde påsatt skilt med registreringsnummeret DP 15195.

– Det er nok sannsynligvis falske kjennetegn, sier Gulbrandsen, som legger til at det er sannsynlig at bilen kan ha fått skader i forbindelse med innbruddet.

Politiet gikk tidlig onsdag morgen ut og etterlyste tips om folk som kan ha sett bilen. I formiddag ble det klart at den er observert i Hedmark på vei mot Sverige, ifølge NRK.

Liknende innbrudd

Gucci-butikken åpnet i Oslo for et snaut år siden og ligger i et strøk med flere ekslusive butikker i Nedre Slottsgate.

I januar var det et liknende innbrudd i veskebutikken Bottega Veneta kun få meter unna. Også den gang kastet tyvene en pall gjennom vinduet og stakk av gårde i biler.

– Noen har dessverre ikke råd til å kjøpe slike vesker, men må stjele dem i stedet, sa eier Marius Møller til dittOslo.no den gang.

Nå har en av hans nærmeste naboer blitt neste offer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag