RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slo til på karneval


Her var det bare å slå med full kraft!
Her var det bare å slå med full kraft!
Det var høy stemning under karnevalsfeiringen i Rønningjordet barnehage forrige uke - spesielt da de endelig klarte å få hull på "katta i sekken".

OPPSAL: Både barn og voksne lo så de nesten datt da prinsesser, feer, riddere og små Spidermen slo løs på den store esken midt i rommet. Det var ikke noe å si på engasjementet der i gården!

– Dette var gøy, konkluderte barna.

Noen var litt forsiktig av seg og smilte sjenert før de dunket på "katta i sekken", med den tradisjonelle karneval stokken. Andre derimot gjøv løs som om det stod om livet - til stor begeistring blant publikum.

SE BILDESERIE! Slo løs på karneval!

Og da esken endelig ville åpne seg var det ikke få som var sene om å kaste seg over innholdet. Ut strømmet det nemlig mengdevis med kindersjokolader og smurfedrops...

Hele dagen var spekket med morro og fristende saker. På menyen var det pølser og fastelavensboller. Etter at alle hadde sikret seg sin del av "katta" var det dags for filmvisning. På tampen av dagen ble det også discostemning i barnehagen. Musikken ble slått på og rockefoten satt løs.

Rønningjordet barnehage kan kunsten å feste!
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere