RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sløste bort nok en seier

Nok en gang måtte MS-damene nøye seg med ett poeng hjemme mot et antatt svakere lag. Det kan koste laget opprykket i år.

Lambertseter: Og igjen hadde MS absolutt nok sjanser til å avgjøre til sin fordel.

Men for tredje gang på fire forsøk ble det med ett poeng på hjemmebane for MS slik det også ble i oppgjørene mot Donn og Medkila. Sistnevnte er riktignok opprykksfavoritt sammen med MS, men Oslo-laget burde absolutt hatt flere enn seks poeng på årets første hjemmekamper.

Ja, vi har rotet bort for mange poeng på hjemmebane hittil i år. Dessverre mangler vi det siste lille, sier MS-spilleren Maren Vik Edvardsen.

Snytt for straffe

Selv startet Vik Edvardsen på benken på benken mot Haugar lørdag, men med tjue minutter igjen å spille fikk hun sjansen på stillingen 1-0 til gjestene. Og spissen satte for alvor fart på vertene.

Bare få minutter etter innhoppet sørget hun for utlikningen, og etterpå hadde hun flere sjanser til å sikre MS tre viktige poeng.

Jeg burde hatt et par mål i denne kampen, men jeg følte jeg hadde uflaks ved flere anledninger. I tillegg ble jeg snytt for en straffe da jeg ble dratt i trøya inne i feltet, mener Vik Edvardsen.

Trent lite

Ett poeng hjemme mot Haugar syntes hun var to for lite.

Dette er helt klart et lag vi bør vinne mot hjemme. Vi har absolutt mye å gå på spillemessig også, selv om vi hadde sjanser nok til å vinne dette, mener Vik Edvardsen.

Etter at Evy Merete Balsnes hadde slitt med å stille inn skuddsiktet i 70 minutter, var lørdagens målscorer en mye farligere trussel på topp. Men hun vil ikke si at hun fortjener en startplass i neste kamp.

Nei, og nå har jeg nesten ikke trent i det siste heller. Det er blitt mye jobbing, så jeg har kanskje ikke helt kampformen inne, sier fengselsbetjenten.PS!
MS er fortsatt ubeseiret i årets 1. divisjon, men fire av lagets seks første kamper har endt uavgjort. Lørdag har Oslo-jentene en god mulighet til å komme med vinnerstien igjen, når laget reiser nordover for å møte Tromsdalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere