RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt for Agent Provocateur


Utstillingsdukkene er avkledd og dørene er låst hos Agent Provocateur i Tatlerhuset. 
FOTO: Anita Balek Henriksen
Utstillingsdukkene er avkledd og dørene er låst hos Agent Provocateur i Tatlerhuset. FOTO: Anita Balek Henriksen
Etter to års drift må det eksklusive undertøysmerket forlate Bogstadveien, til fordel for skifteretten.

BOGSTADVEIEN: Lille julaften ble det åpnet konkurs i boet til Agent Provocateur AS, etter at de begjærte seg selv konkurs.

Runar Eidsaa fikk i sin tid rettighetene til konseptet i Skandinavia og Moskva, som følge av sitt vennskap med designeren Joseph Corré - sønn av motelegenden Vivienne Westwood og tidligere Sex Pistols-manager Malcolm McLaren.

Generelt har det vært et sviktende salg, så finanskrisen har vært med på å gjøre det indirekte, selv om det ikke er primærårsaken. Det har også vært uklarheter rundt leieforholdet, uten at jeg kan gå nærmere inn på det nå, sier Eidsaa til Lokalavisen.

Agent Provocateur åpnet butikk i de gamle lokalene til Urmaker Bjerke i Tatlerhuset, 20.desember 2006. Som det kommer frem av saken over, vil samtlige forretninger i Tatlerhuset måtte forlate sine lokaler til fordel for Hennes & Mauritz til neste år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere