RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Willy Eikeland og Dan Marius Nordhagen på åpen halvtime.
Willy Eikeland og Dan Marius Nordhagen på åpen halvtime.

Slutt for Barongsai

Driverne av utestedet Revolver tar over kjellerlokalene til Barongsai.

MØLLERGATA: Eierne av utestedet Revolver, Dan Marius Nordhagen og Willy Eikeland, tok turen innom bydelsutvalget og presenterte sine ønsker for politikerne i åpen havlvtime sist tirsdag.

Det har jo vært masse problemer med dop, slåssing og tagging i området her, sa Nordhagen. Driverne av stedet i Møllergata 32 ytret ønske om å få skjenkebevilling som også gjelder for kjellerlokalene som de nå har tatt over. For tiden holder de til i 1. etasje, men tar allerede førstkommende helg over de trange kjellerlokalene til tidligere Barongsai.

Dere slapp gjennom nåløyet når det kom til å få bevilling, sa Torunn Kanutte Husvik. til de to fremmøtte når driverne av Revolver ytret ønske om utvidet skjenkebevilling.

Vi er ikke i konflikt med noen av naboene, og mange fra Obosbygget ved siden av oss er faste stamgjester, sa Nordhagen til bydelspolitikerne.Fest

Nå skal vi pussse opp lokalene, også skal vi satse på fest 16.mai med 3 eller 4 band på scenen, sier Eikeland på telfonen til Lokalavisen. meningen er å åpne lokalet, slik at folk fritt får tilgang til kjelleren uten å måtte benytte av inngangsdør. Døra mot Møllergata skal stenges, og folk må ta turen rundt i bakgården for å komme inn, eller bevege seg ned i kjelleren gjennom lokalene.

Rock

I kjelleren vil det for det meste bli rockekonserter, og annen type musikk.

Vi holder rockeprofil i kjelleren og litt mer cocktail og loungepreg oppe, sier Eikeland. Han forteller også at det vil være plass til 200 personer i kjelleren.

Det vil bli en ordentlig liten intim konsertscene med god lyd. Vi skal også ha en del dj-konsepter, sier Eikeland.

Roligere

Det blir et litt roligere klientell i forhold til de som gikk påBarongsai, lover Eikeland. Han mener naboer som har klaget på bråk i området ikke har noe å frykte.

Vi trekker jo folk vekk fra Møllergata ved å stenge inngangsdøra der, sier Eikeland. Nå søker Revolver om litt større kapasitet til uteservering og beviilling til kjellerlokalene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere