RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SLUTT for Skeids trener


 
 
Skeid-trener Anders Jacobsen får ikke forlenget kontrakten med Skeid etter denne sesongen.

NORDRE ÅSEN: Styret i Skeid er ikke fornøyd med resultatene klubbens A-lag har levert i årets sesong, og nå får det konsekvenser. Anders Jakobsen får ikke forlenget kontrakten, melder skeid.no i dag morges.

Skeid ligger for øyeblikket nest sist i Adeccoligaen med 18 poeng, med ni poeng opp til sikker plass. Selv om man fortsatt i teorien kan berge plassen, er det få andre enn ihuga supportere som tror det er mulig. Sesongen har vært preget av dårlige marginer, og særlig i starten av sesongen sleit Skeid med å få forsvarsspillet til å fungere. Dermed har det blitt mange baklengsmål og få poeng.

Anders Jakobsen synes det er trist å ikke få fortsette.
Treneren er klubbens ansikt utad, og å gi treneren ansvaret er en av de mekanismene som trår i kraft når det går dårlig sportslig, sier Jakobsen til Østkantavisa.

Han sier han har fullt fokus på å vinne de fem siste kampene, og at han vil ta en oppsummering og vurdering av sin videre fotballframtid etter sesongen.
Samtidig gir han uttrykk for at styret i Skeid har vel høye forventninger hvis de tror Skeid kan være en toppklubb i Adeccoligaen med dagens økonomiske situasjon.

En enkeltstående sesong kan man sikkert klare seg hvis alt klaffer. Men skal man bli stabilt gode tror jeg spillerne må ha fotball som hovednæringsvei. Hvordan det skal skje overlater jeg til klubben, sier Jakobsen.

Han har selv vært ansatt i en 60% stilling som hovedtrener for Skeid, og jobba som samfunnskunnskaplærer ved Asker videregående skole ved siden av.
Men timemessig har jeg jobba godt over 100%. Å være trener er mer enn en fulltids stilling, sier Jakobsen.

Styreleder i Skeid fotball, Tarald Rohde, mener det ikke står på arbeidsinnsatsen til Jakobsen.
Han har vært motivert og lagt ned mye arbeid, men de sportslige resultatene har ikke vært like bra. Foran neste sesong må vi bygge et nytt team rundt A-laget, sier Rohde.

Han tror ikke de økonomiske betingelsene er det avgjørende.

Klubber som Tromsdalen og Løv-Ham har ikke større ressurser enn Skeid, påpeker han, men sier at de økonomiske rammebetingelsene er en del av bildet for hvilke sportslige resultater klubben kan oppnå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere