RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Neste sesong skal Klanen samle de som synger midt på Vestbredden.
Neste sesong skal Klanen samle de som synger midt på Vestbredden. Foto: Arkivfoto

Slutt på faste plasser for Klanen

Klanen vil samle supportere som står og synger på tribunen i 2014.

ULLEVÅL: Vålerengas Fotball og klubbens supportere er nå enige om fordelingen av plasser på stadion neste sesong. Som i år blir Klanen å finne på Vestbredden, også kjent som nedre del av Oddsen-tribunen.

Nytt av året er imidlertid at Klanen kutter ut faste plasser. Nå skal de stående supporterne til enhver tid samles midt på tribunen.

– Fra og med 2014 får man kjøpt sesongkort på hele feltet, slik at sangglade kan trekke sammen, melder Klanen på sine nettsider.

Samler sangkreftene

For å få bedre stemning på tribunen, håper Klanen å få med de aktive fra tradisjonelle sangfeltet Gamle Konge, sammen med andre aktive sangere, på det nye sangfeltet midt på Vestbredden.

– Det jobbes her med ytterligere forbedringer i forbindelse med dette området. Klansstyret vil komme med ny og oppdatert informasjon når alt er på plass, melder Klanen.no.

Supporterklubben melder også at når Bendit-tribunen blir ferdig etter utbyggingen, vil denne fungere som familietribune.

Besøkende trener: – Bekymringsfullt at VIF ikke drar tilskuere

Overtar hele tribunen

Fra 2014 blir hele Vestbredden kun for Klanens medlemmer. Det betrakter Klanen som et historisk gjennombrudd.

– For første gang blir Vestbredden vår tribune, med våre regler. Dette gir svært ryddige arbeidsforhold, og gode muligheter for både å få dreis på såvel stemning som indrejustis, melder klanen.no.

Seskongkortprisen på feltet til Klanen blir 2000 kroner neste år, men er du god på å verve nye sesongkortkjøpere, kan du skaffe deg gode rabatter.

Bohemen Live: Casuals skal utestenges historisk lenge

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere