RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt på moroa for Grei


Deppet: Grei-spillerne hang med hodet umiddelbart etter kampslutt mot Holmlia.
Deppet: Grei-spillerne hang med hodet umiddelbart etter kampslutt mot Holmlia.
Grei tok ledelsen i 32-delsfinalen mot Holmlia, men mistet taket på kampen og dermed glapp også avansementet i Norway Cup.

Ekeberg: Vi spilte bra, så det gjorde det lettere å tape. Dette var tross alt en av de beste kampene vi har spilt i denne turneringen, sier Grei-spillerne etter tapet.
Bare fem minutter var gått da Andreas Kupreus satte inn ledermålet for groruddølene. 1-0 sto seg også til pause, men etter hvilen tok Holmlia over kommandoen. Tre kjappe scoringer gjorde situasjonen vanskelig for Grei, som bare minutter tidligere hadde hatt avansementet til 16-delsfinalen i sin hule hånd.

God innsats

Grei fikk sin redusering ved Thomas Vika Furu, men nærmere om ikke groruddølene. Dermed var det slutt på Norway Cup-moroa for i år for 14-åringene.
Vi visste at det kom til å bli tøft, for Holmlia har et godt lag. Men hele laget gjorde en god innsats i dag, selv om det ble tap, sier Grei-gutta.

Fornøyd trener

Heller ikke trener Tore Bråteng hang med hodet etter det sure tapet.
I fjor kom vi også til 32-delsfinalen, men prestasjonene vi leverte i årets turnering var mye bedre. Uflaks at vi møtte et så bra lag så tidlig, synes Grei-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere