RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Slutt på moroa

Sagenes innebandyjenter overrasket med å slå ut Holmlia i fjorårets NM-semifinale, men i år gikk det dårligere.

Bjølsen: Etter to strake tap for årets serietoer, var det nemlig slutt for Sagene. Dermed blir det ingen NM-finale på laget denne sesongen.
Surt å ryke ut i semifinalen, selv om Holmlia har vært bedre enn oss både i disse kampene og generelt denne sesongen, sa Sagene-trener Lars Drewsen.

Ineffektive

I den første semifinalen i Holmliahallen var Sagene sjanseløse. Også i oppgjøret i Bjølsenhallen startet Holmlia sterkest, men Sagene snudde mot slutten av 1. periode da laget gikk fra 0-2 til 3-2.
Gjestene slo imidlertid hardt tilbake i midtperioden, og ved tre scoringer hadde Holmlia kontroll på kampen igjen. Etter det maktet ikke Sagene å slå tilbake og dermed var det slutt på moroa for denne gang.
Jeg følte vi produserte nok med sjanser, men vi utnyttet dem ikke godt nok. Holmlia hadde også en keeper i storform. Dessuten ble vi nok ikke undervurdert like mye denne gangen som vi ble i fjor, oppsummerte Drewsen.

Styrker stallen

Sagene har allerede startet jobben med å få på plass en god spillerstall for neste sesong, og positivt er det da at de fleste av dagens spillere foreløpig ser ut til å bli med videre. I tillegg er det allerede klart at to trøndere kommer til Oslo-klubben.
For Lars Drewsen er situasjonen riktignok noe uklar enn så lenge.
Jeg får se hva det blir til. Har fått et tilbud fra styret, men vi får høre litt hva jentene vil og slikt, sier Drewsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere