RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sølv og bronse til Karoline

Karoline Conradi Øksnevad fra Montebello sikret seg både sølv og bronse under VM i hundekjøring i Gafsele i Sverige.

Gafsele, Sverige: 19-åringen inneldet mesterskapet med å vinne sølv i klassen en hund med pulk over 12 km. Her var Karoline seks små sekunder bak vinneren Ann-Charlotte Carlsson (Sverige) i mål.
Bronse gikk til Agneta Lantto-Forsgren (Sverige). Nest best av de norske var Ann-Karin Huseby på en syvendeplass, og hun var ett drøyt minutt bak Karoline i mål.

Trippel norsk

I den kombinerte øvelsen (7,6 km med pulk, så pitstop med frakopling av pulk og deretter 7,6 km snørekjøring) ble det tre norske jenter på pallen.
Ann-Karin Huseby (Hadeland THK) ble verdensmester, mens sølvet gikk til Ane Morisbak Skjønsberg (Asker THK). Bronsen gikk til Karoline.
I mixed stafett ble det sølv til det norske laget, som besto av Ann-Karin Huseby, Yngve Hoel, Karoline Conradi Øksnevad og Kristoffer Grøtan Olsen.
Norge var tretten sekunder bak Sveriges vinnerlag i mål, mens Finland på bronseplass var drøyt tre minutter bak Norge.
PS! Lena Boysen fra Holmenkollen Sportsklubb vant sølv i 4-spann, mens klubbkamerat Kjetil Hillestad vant bronse i Åpen Klasse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere