RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Små avstander store kontraster

Av denne helgens visninger lå den dyreste og billigste boligen til salgs i Groruddalen kun 5 minutter fra hverandre.

Stovner: På Gamle Stovner lå Tangerudbakken 1C ute for salg med en prisantydning på 3.950.000 kroner og en verditakst på hele 4.300.000. Dette tilsvarer en kvadratmeterpris i forhold til verditaksten på 17.551 kroner. Noe som utrolig nok er lavere enn kvadratmeterprisen på helgens billigste bolig til salgs. Det var en hybelleilighet med sovealkove på 35 kvadratmeter med 690.000. I forhold til verditaksten på 750.000 utgjør det en kvadratmeterpris på 21.429.
Mest spesielt er det vel likevel at disse to boligene kun ligger 5 minutter fra hverandre. Det er også to helt forskjellige typer bolig. Generasjonsbolig på Gamle Stovner, og hybelleilighet på Haugenstua i høyblokkene i Ole Brummsvei. De to adressene sokner imidlertid til samme ungdomsskole på Haugenstua skole.
Det er to helt forskjellige områder, og det viser bare mangfoldet i nærmiljøet, sier megler Roger Henriksen som selv er oppvokst på Stovner.

Lite for mye

For 21.429 kroner per kvadratmeter i Ole Brumms vei får du entré, bad\wc, stue med lukket sovealkove, et bitte lite kjøkken og en balkong på 7.5 kvadrat. Verandaen har masse sol og en hyggelig utsikt mot et eneboligstrøk. Den sammen med fellesfyring/ varmtvann inkludert i husleia og gratis vaskeri er det beste med leiligheten sett under ett. Badet derimot har begynnende fuktskader og trenger en overhaling.
I eneboligen i Tangerudbakken får du derimot danseplass. Huset fremstår meget innbydende, men har likevel ikke riktig den helheten en bolig i den prisklassen som regel har. Den er ifølge megler meget innholdsrik med fire soverom fordelt på to plan, to store stuer, spisestue i første etasje, store kjøkken både oppe og nede, to bad, entré oppe og stor bod med vaskerom nede. Kjelleretasjen er overraskende lys og solrik, og med, ifølge megler, den største skiferpeisen i byen.

Boblebad på terrassen

Dessuten hører det med en garasje, samt en terrasse på rundt 60 kvadrat rundt tre vegger med hovedtyngden vestvendt der det også ligger et "Hot tub" boblebad nedfelt. Verdt å merke seg er at denne boligen også har behov for oppussing av badene. Selv om det ikke har kommet et konkret bud på eneboligen mandag ettermiddag, er megler Roger Henriksen overbevist om at det ligger rundt hjørnet.
Det er to som er veldig interesserte. Boliger som dette kommer sjelden for salg i dette området. De er meget populære, spesielt blant folk som er fra Stovner, og som ønsker seg plass til en familie, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere