RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smakebiter på livsglede


Det er mange morsomme illustrasjoner i den nye boken til Ljans-mannen Per Anders Nordengen. Disse gir også rik anledning til tankespinn på samme måten som tekstene.
Det er mange morsomme illustrasjoner i den nye boken til Ljans-mannen Per Anders Nordengen. Disse gir også rik anledning til tankespinn på samme måten som tekstene.
Mange vil kjenne Per Anders Nordengen som prest, men han har også samlet mange av sine tanker mellom bokpermer. Nå er han ute med sin femte - "Livsglede i livsalvoret".

Ljan: Tiden som prest i blant annet Hauketo/Prinsdal og Ljan og i Sør-Afrika har gitt han mange innspill og refleksjoner, og dette kombinert med hva han nå erfarer i næringslivet kan vi få del i gjennom den nye boken.

Denne boken er skrevet på bakgunn av erfaringer fra samtaleveiledning, fra videreutdannelse og ikke minst fra de mange foredragene jeg har holdt, sier Nordengen

Livet er heldigvis mer enn bare alvor og smerte. Vi må ta det vonde på alvor samtidig som vi tillater oss å nyte livsgleden som finnes. Det handler om hvilke grep vi kan ta for å leve så godt som mulig slik livet ble, sier han med ettertanke.

Og slikt blir det altså bok av.

Dette er smakebiter på begeistring og tro på at det nytter, sier forfatteren.

Boken består av seks hovedkapitler - Sånn er livet, Sammensatte mennesker, Det gode liv kommer ikke av seg selv, Meningen med jobben , Livsgleder og Berørt av ord. Og i disse igjen kan vi lese om blant annet "Tøffe gutter gråter", "Optimisme som medisin", "Kunsten å bli utbrent", "En god latter... "og "Ta vare på drømmen" for bare å ha nevnt noen av de mange tankevekkerne.

En liten bok i ytre mål, men proppull av ord å ta til ettertanke - uansett hvor på livsveien man er.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere