RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smålig kritikk

Bjørn Hallme innrømmer at han egentlig ville ha et brikettanlegg, men synes kritikken fra Forsheimer borettslag er urettferdig og smålig.

HAUGENSTUA: Styreformannen i Haugenstua borettslag legger ingen skjul på at han og Finstad var i mindretall i fjernvarmesaken. Men at de har motarbeidet noe, blir tilbakevist.

At Haugenstua ikke hadde Viken som førsteprioritet.blir vel uinteressant nå. Vi fikk ikke gehør og måtte bøye av for flertallet. Jeg stusser over at de kommer i etterkant og kritiserer oss, sier Hallme.

Han presiserer at CO2-utslippene ville blitt redusert uansett hvilken løsning man gikk for. At fokuset derfor blir på helt andre ting, synes Hallme er merkverdig.

Jeg synes det blir meningsløst å diskutere hvem som er best i klassen. Flertallet har talt, og da jobber vi for det. Jeg har kun uttalt meg ut fra vedtaket som er fattet.

Det viktigste i denne saken er at vi får ned CO2 utslippene på Haugenstua. Jeg synes kritikken blir smålig, sier Hallme avslutningsvis til Lokalavisen Groruddalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere