RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smart start etter fødselen


Alle ønsker en god start i livet for sitt nyfødte barn. Nå får også mødrene sjansen til det samme.
Alle ønsker en god start i livet for sitt nyfødte barn. Nå får også mødrene sjansen til det samme. Foto: Arkivfoto
Er du nybakt mor og føler at du trenger fysisk aktivitet? Da har Bydel Grorud noe for deg. Du kan få en god start på livet som mor.

GRORUD: Hver tirsdag formiddag på Ammerudklubben er det trening for de ferske mødrene. Opplegget heter Smart Start Barsel. Det er et gratis tilbud til deg som ønsker å komme i gang med fysisk aktivitet etter fødselen.

Tilbudet varer i 12 uker. Bydel Grorud melder at du kan delta når babyen er blitt seks uker gammel og etter at du har vært på etterkontroll hos jordmor eller lege.

De som er med i Stork-prosjektet må vente til barnet er 13 uker gammelt. Bydel Grorud oppfordrer deg til å ta med gode innesko og treningsklær. Og du trenger ikke melde deg på. Det er bare å møte opp med babyen.

Det finnes også tilbud for deg som er gravid. Smart Start Gravid er et gratis tilbud til deg som ønsker å være fysisk aktiv med barn i magen. Du kan bli med etter at du har vært på kontroll hos jordmor eller lege.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere