*Nettavisen* Nyheter.

Småsyke mot norgeseliten

Både Thea Håvelsrud Klaesson og Synne Korsbrekke slet med sykdom, men Rustads løpere hevdet seg brukbart i Ungdommnes Holmenkollrenn for det.

HOLMENKOLLEN: Jeg synes det gikk sånn passe bra. Har vært syk den siste uken, og har ikke klart å hente meg inn helt etter det, sier Thea, som bor på Skullerud.
Thea ble nummer 18 i klassisk og 32 i fristil, og det er slett ikke verst når det står over 100 løpere på startstreken fra hele landet.
Som regel konkurrerer jentene fra Rustad med løpere fra Oslo, og der er de blant de aller beste. Nå fikk de testet seg mot de beste i landet.
Jeg synes det var moro å se hvoran vi ligger an i forhold til de andre i landet, sier Thea. Synne fra Bøler pleier også å gjøre det skarpt i sporet, men i helgen var hun ikke helt i form. Jeg har vært syk en uke, og sto over det klassiske løpet på lørdag. Men siden løpet er så stort, så ville jeg gjerne gå på søndag, sier Synne.
Det endte med en 30. plass, og det var greit nok.
Jeg var jo ikke helt i form, og egentlig hadde jeg tenkt til å ta det veldig med ro. Men det er ikke så lett når man først er ute i sporet, sier Synne.

Bra innsats

Rustad har mange flinke jenter i 13-årsklassen, og både Pia Helene Paulsen og Tonje Myrvoll plasserte seg høyt oppe på resultatlisten. PIa Helene ble nummer 22 både i klassisk og fristil, mens Tonje ble nummer 24 i fristil og nummer 29 i klassisk.
Jeg er sånn passe fornøyd, sier Pia Helene.
Var det tungt å gå?
Jeg ble litt stiv på "gratishaugen", men ellers gikk det greit, sier Tonje.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.