RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Småtroll og blomsterbarn


Småtroll: Barna hadde på seg hjemmelagede trollkostymer. foto: Privat
Småtroll: Barna hadde på seg hjemmelagede trollkostymer. foto: Privat
Eplekneika barnehage underholdt nylig de eldre på Midtåsenhjemmet med sang og skuespill.

NORDSTRAND: Tirsdag 8. juni gikk store og små fra Eplekneika barnehage opp til Midtåsenhjemmet i selvlagede trollkostymer. Målet var å glede brukerne av dagsenteret med litt teater, trollsanger og vårsanger.

Trollteater

Barnehagen har i år jobbet med eventyret "Trollene på Heddalskogen". Foruten kostymer har de laget kulisser, lært trolldans og trollsanger. Dette har de satt sammen til en liten teateroppsetning, som de fremførte deler av på Midtåsenhjemmet.

– Femårsklubben fremførte skuespillet med litt nerver i magen, men det gikk veldig bra. Så sang alle barna to trollviser; Lurvelegg og Trollet i måneskinn, forteller Guro Kvarven i Eplekneika barnehage.

– Vi hadde et lite sceneskifte der vi gikk fra å være troll til å bli tre forskjellige vårblomster; hestehov, blåveis og hvitveis. Så sang vi en sang om våren og blomstene. De gamle ble ganske sjarmerte av de søte blomsterbarna!

Stolte og fornøyde

Et av barnehagebarna fikk hilse på oldemoren sin som var tilstede, og som takk for underholdningen fikk alle gele og saft.

– Det var stor stas, og etter desserten takket vi for oss og gikk tilbake med en stolt barneflokk, sier Guro Kvarven.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere