Gå til sidens hovedinnhold

Smestad har byens beste korps

Både Lokalavisene i Oslos lesere og fagjuryen har talt. Smestad skoles musikkorps er vinnerne av konkurransen «Best i by'n».

SMESTAD: I løpet av noen nervepirrende uker har flere krops deltatt i konkurransen med videoer på nettstedet www.dinlokalavis.no. Det hersker liten tvil om at spillegleden er på topp blant Oslos korpsmusikanter.

Del på Facebook

– Veldig stolte

Bidraget fra Smestad skole kom inn i konkurransen som siste innsendte bidrag, men sannelig stakk de av med førstepremien likevel. Nå kan de heldige vinnerne fritt velge en tur med NSB for hele korpset i Norge, i tillegg til at de får æren av å spille en egen konsert under Oslo Jazzfestival!

LES OGSÅ: Hvilket korps er best i by´n?

Styreleder i korpset, Siw Elisabeth Seland er mildt sagt fornøyd med resultatet når vi møter henne sammen med flere representanter i skolegården.

SE VINNERBIDRAGET HER

– Vi er selvsagt veldig stolte. Dette er en fantastisk synliggjøring av et viktig tilbud i nærmiljøet. sier hun.

– Det er ekstra hyggelig at vi får denne utmerkelsen det året vi fyller 75, forteller Seland, som samtidig kan røpe at korpset skal til Italia om bare noen få dager.

– Dødskult

De to musikantene Lars Petter Flaata og Dag Halvor Munthe-Kaas synes det er «sinnsykt kult» at de har vunnet.

– Det er kjempegøy å spille i korps. Nå blir det spennende å se hvor vi skal reise på tur med NSB, stråler Dag Halvor, som «til daglig» trakterer trompet i korpset.

Ekte spilleglede

Juryen har bestått av Tine Thing Helseth(proff trompetist), Tore Bollingmo (ansvarlig redaktør i Lokalavisene i Oslo), Holger Gulbrandsen (NMF Viken) og Edvard Askeland (Oslo Jazzfestival). De var alle enige om at Smestad vant på spilleglede fra begynnelse til slutt.

– De kombinerer musikk, spilleglede og felleskap i tillegg til en del gode og positive statements i tekst. Denne videoen gir meg lyst til å ble med i korps, konstaterer Holger Gulbrandsen.


SE VIDEOENE SOM VAR MED HER

SkjeriOslo kårer Byens beste i Oslo:
Byens beste kjøpesenter, sushi, kaffebar og pizza. Se full oversikt her!

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her