*Nettavisen* Nyheter.

Smink deg strålende vakker

Velg stil selv

Ønsker du å se ut som en Hollywood-stjerne i kveld? Her har du tipsene!

Klikk på bildet for å forstørre.

Hvorfor ikke la deg inspirere av Marilyn Monroe på en av årets første fester?

KVINNEGUIDEN.NO:
Vi kvinner er heldige som kan forandre stilen vår etter hvilken sminkelook vi velger for kvelden. Her får du noen alternativer!

Polert alá Marilyn Monroe

Begynn med en oljefri foundation i hele ansiktet og gå over med et mattende pudder, deretter legger du på litt rosa blush på kinnbena. Definere brynene dine med å fylle i områder med en brynspensel som matcher din naturlige farge, ikke bruk for mørk farge.

Bruk en svart, flytende eyeliner på øvre vippekant, og påføre ett lag med maskara. Før du tar på deg rød leppestift, bruk litt foundation og pudder på leppene og bruk gjerne lipliner for å få leppestiften til å vare hele kvelden.

LES OGSÅ Lag en hårball

Sexy og fresh

Bruk en stor kost til å påføre et skimrende bronsepudder en til to toner mørkere enn din hudtone over hele ansiktet for å få frem en sunn glød. Deretter påfører du en ferskenfarget blush på kinnene og oppover mot tinningen.

Bruk en liten øyeskyggekost til å påføre litt sølvskygge på hele øyelokket, litt kobberfarge i globallinjen og en helt lys kremfarget skygge på brynsbenet. Dus ut fargene med en rund øyeskyggekost til slutt. Bruk en svart liner på nedre våtkant av øyet og påfør to lag med maskara oppe og nede.

Bruk en nøytral lipliner rundt munnen og legg på en gjennomsiktig lipgloss for å få dem til å skinne.

LES OGSÅ Gammel sminke gjør deg syk

Naturlig skjønn

Bruk bronsepudder som en blush og klapp den lett på kinneplene og opp mot tinningene. Koste øyenbrynene dine oppover og sikre de på plass med en gjennomsiktig brynsgelé.

Legg på litt gullskygge på lokkene og bruk en ivoryfarget skimmerskygge i de innerste hjørnene. Marker den øverste vippekanten med en svart kajal, og deretter to lag maskara. Bruk en lipliner i fargen nude for å markere leppene og avslutt med en nude gloss.

LES OGSÅ Få perfekt hud

Dramatisk

Legg en svart skygge på hele lokket av øyet, bruk en svart kajal på den nedre våtkanten og legg en hvit øyenskygge i de innerste hjørnene. Klapp på en bronsefarget blush på kinneplene opp mot tinningene.

Bruk en nude lipliner rundt leppene og bruk en nude leppestift med litt skimmer for å avslutte looken.

Les mer på Kvinneguiden.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag