RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Smooth på Vinderen


Johanne Aspaas er daglig leder på The Smoothie Factory.
Johanne Aspaas er daglig leder på The Smoothie Factory.
Kjersti Hornmoen og ektemannen har god peiling på frukt. Nå vil de ta Vinderen med storm med sine smoothies.

VINDEREN: Med noen kraftsunne bomber av noen smoothies håper Kjersti Hornmoen og ektemannen å kapre Vinderen-folket. Forskjellige smaker er blitt prøvd fram i månedene før åpningen. Nå er driften av The Smoothie Factory i gang og Hornmoen håper herlighetene i smak.

Inspirert i Australia

Et besøk i Australia fikk Hornmoen til å bli hektet på smoothies.

Vi var i Australia for å besøke datteren vår. Hun var sjef for en smoothiebar. Slike finnes på hvert gatehjørne der nede. Australierne er sunnhetsfriker. Og her hjemme har vi jo også en sunnhetsbølge, sier Hornmoen.

Peiling på frukt

Hornmoen og ektemannen Petter har drevet i fruktbransjen siden 1992. De var blant annet de første i landet som tilbød bedrifter og skoler å abonnere på frukt og grønt. Siden har de solgt seg ut. Men kunnskapen om og innsikten i fruktbransjen har de beholdt.

En klar fordel å vite så mye. Vi får tak i gode råvarer, sier Hornmoen med et smil.

Drømmer om kjede

The Smoothie Factory har foreløpig to ansatte på heltid, og totalt fire ansatte. Datteren Johanne Aspaas er daglig leder og styrer skuta. Hornmoen legger ikke skjul på at de har ambisjoner for virksomheten.

Jeg har lyst til å se logoen vår på hvert hjørne. Vi håper at det kan bli en kjede. Gjerne på kjøpesentre. Det passer bra for vårt konsept.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere