*Nettavisen* Nyheter.

Smykkene var i garasjen

"Smykkene forsvant på loppemarked" var en sak vi hadde for to uker siden. Nå har det vist seg annerledes.

Munkerud: Dette er jo litt flaut, men jeg vil likevel stå frem og fortelle at saken har fått et lykkelig utfall, sier Gerd Enger på Munkerud.

Vi fortalte at Gerd Enger som i hytten og styrten før hun skulle reise på ferie hadde lagt smykkeskrinet sitt i en søppelsekk med klær som skulle til loppemarked på Nordseter. Hun var sikker på at den aktuelle sekken var satt ut ved veien for henting, og at smykkene var blitt borte.

Men nå er både skrinet og smykkene på plass igjen, forteller hun.

Og de var et helt annet sted enn jeg hadde tenkt meg.

Gerd Enger forteller: Vi hadde besøk, og en av dem som var hos oss, har tidligere vist synske evner. "Har du sett i garasjen?" spurte hun. "Jeg har på følelsen at smykkene ikke er borte og at du vil finne dem i garasjen"

Sterkt tvilende, men likevel med en snev av håp gikk Gerd Enger ut i garasjen

Og der i en krok hvor blant annet julepynt pleier å stå, fant jeg en sekk. Og denne inneholdt altså både de klærne jeg skulle ha levert til loppemarkedet og smykkeskrinet.

Årsaken til at Munkeruddamen vil fortelle historien, er at hun har fått så mye oppmerksomhet rundt saken.

Elever fra Ljan skole ringte meg og fortalte at de hadde funnet smykker i skogen ved kirken. Men disse kunne jeg konstatere ikke var mine. Her var det nok snakk om tyvegods. Og her fra Nordstrand har jeg fått flere henvendelser og en 89 år gammel dame ringet og fortalte at hun hadde vært på det aktuelle loppemarkedet på Nordseter og gjort kjøp.

Men det var altså i egen garasje mysteriet fant sin løsning.

Jeg er jo litt flau over å ha gjort noe dumt - og det to ganger. Men nå er altså alt i orden, og jeg vil takke alle de som har engasjert seg i saken, sier Gerd Enger som nå vil være ekstra på vakt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.