RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Christian Kruse Malerstuen syntes det var ekstra stas å møte Martin Andresen, sjefen til heltene.
Christian Kruse Malerstuen syntes det var ekstra stas å møte Martin Andresen, sjefen til heltene.

Snakket med sjefen

Christian Kruse Malerstuen er svoren tilhenger av Vålerenga. Da Nordstrands Blad spurte hvem vi burde forære en drakt signert alle spillerne, var han et soleklart valg.

MORTENSRUD: Christian er lett utviklingshemmet. Vålerenga er et viktig holdepunkt i livet hans, og han følger laget sitt i tykt og tynt.

Da han var med mamma Maj-Britt på markedsdag på Senter Syd og hørte at det skulle gis bort en signert trøye ble han ivrig.

Stor glede i huset

– Det var stor glede i huset da vi fikk beskjed om at det var Christian som hadde vunnet trøyen med navnene til alle spillerne og billettene til neste hjemmekamp, forteller maj-Britt.

Dagen på Ullevål ble flott.

– Vi fikk billetter til Hengeren, og der hadde Christian aldri vært. Vi blev tatt godt imot av jentene ved døren og fikk båndene på samt drikke og mat-bonger. Vi møtte Nina Skarprud fra Nordstrands Blad, og hun forklarte Christian litt forskjellige ting om Hengeren og at gamle-treneren til Vålerenga kom og at han nå trente Ålesund. Christian syntes det var litt skummelt å gå opp på podiet foran all fansen for å få trøyen, men det gikk bra. Selv om han ikke hadde lyst til å snakke så mye med Rune Hansen. Han tenkte kun på trøyen som han skulle få og på kampen som skulle spilles, forteller mamma Maj-Britt.

Beste sang i verden

Neste post var å synge Vålenga kirke, den fineste sangen som finnes i følge Christian. Den blir sunget nesten hver kveld, når han legger seg.

Spennende kamp

Kampen mot Ålesund begyntemed flere sjanser men ingen mål i 1.omgang.

– Vi må vinne sa Christian til oss i pausen. Christian hadde tippet 3-1 til Vålerenga før vi dro hjemmefra, forteller mamma.

– Så kom målene. Først ett, så ett til. Jubelen sto over hele Ullevål Stadion, bølgen måtte tas.

– Christian syntes at nå måtte guttene spille litt mer ball. Ikke gi så mange sjanser vekk til Ålesund. Han lurte på om ikke Amin snart skulle inn. Ham kjenner vi godt, forteller Maj-Britt.

Da kampen var over med enda et Vålerenga-mål lurte Christian på hvor spillerne var. Han kunne tenke seg en prat.

– Også det ordnet seg. Vi møtte flere av spillerne. Også var han så heldig å få snakke med trener Martin Andresen.

– Tenk mamma! Jeg har snakket med sjefen over guttene og han var snill og var med på bilde sammen med meg med et stort smil om munnen, sa Christian etterpå.

Drømmer om A-laget

På kvelden etter drømmedagen fortalte Christian til mamma Maj-Britt at drømmen hans er å få spille/trene sammen med A-laget på VIF. Han lurer på om han kan få bytte med Moa hvis han blir skadet.

– En herlig drøm. Dette var en utrolig stor opplevelse for Christian, avslutter Maj-Britt Kruse Malerstuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere