*Nettavisen* Nyheter.

Snart Skeid-klar

Kristoffer Tollås (21) vartet opp med både scoring og målgivende, da Skeid banket Ull/Kisa i dagens treningskamp. Nå venter han bare på å skrive under kontrakten som gjør ham til Skeid-spiller.

Nordre Åsen: Jeg har fått beskjed om at jeg får være med Skeid videre, så nå gjenstår bare å skrive under kontrakten. Det var flere klubber inne i bildet, men for meg er det perfekt at det blir Skeid siden kjæresten min bor i Oslo, forteller Kristoffer Tollås.
21-åringen spilte i Aalesund forrige sesong, men var på utlån til Hødd i høstsesongen. I dagens treningskamp mot Ull/Kisa viste Tollås at han kommer til å ha mye å bidra med på Skeid-laget i 1. divisjon i år.
Det var godt å få det til litt igjen. Etter at jeg spilte kampen mot Lillestrøm, har jeg ligget syk i én uke. Fikk bare med meg én trening før denne kampen, så jeg var litt tung i kroppen, forteller Tollås.

Typisk Skeid-spiller

Midtbanespilleren kunne uansett kose seg med både mål og målgivende pasning i storseieren mot Ull/Kisa. Og Skeid-trener Anders Jacobsen er sikker på at klubben har gjort en god investering.
Han er som mange av våre andre spillere liten, lett og med gode ferdigheter. Det er som indreløper han er best, og en plass på laget skal han absolutt ha mulighet til å kjempe om, sier Jacobsen.

Angrepstrening

Mot Ull/Kisa fikk Jacobsen se sine elever leke seg. Gjestene fra Romerike hadde bortimot null å by på, og Skeid kunne i stedet bruke kampen til å drille offensive trekk.
Ja, dette ble fin angrepstrening for oss. Det var i tillegg veldig solid av oss defensivt, fastslår Jacobsen.
Nå tar Skeid-treneren med seg laget til Tyrkia for én ukes treningsleir. Der kommer det neppe noen overraskelser i form av nye spillere.
Men man sier ikke lenger at stallen er komplett. Vi følger alltid med på hva som rører seg i markedet, understreker Anders Jacobsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.