RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KNALLGUL GLEDE FOR STORE OG SMÅ: Her er det bare å finne frem til den badeanden du mener har mest sjans til å vise seg i konkurransen. Foto: Lions Club
KNALLGUL GLEDE FOR STORE OG SMÅ: Her er det bare å finne frem til den badeanden du mener har mest sjans til å vise seg i konkurransen. Foto: Lions Club Foto: Foto: Lions Club

Snart slippes denne gjengen ut i Lysakerelva

Suksessoppskriften kommer fra Gjøvik: Sett ut en mengde merkede badeender i nærmeste elv og la kampen begynne.

LYSAKER: Lilleaker Lions fyller 40 år og i den anledning ønsker klubben virkelig å slå på stortromma.

Nå skal lokalmiljøet aktiviseres og det i form av en gjeng svømmedyktige badeender.

– Tradisjonelt så jobber Lions med aktiviteter for å samle inn penger som de igjen gir ut til lokale og nasjonale formål.

– I tillegg så yter vi tjenester som å kjøre ut ved, kjøre eldre, lage eldre hygge og støtte de lokale musikkorpsene, sier Harald Nesset i Lillaker Lions og legger til:

– Med dette morsomme arrangementet håper vi nå å skape en folkefest hver høst på linje med Lilleaker Music Event som arrangeres like før ferien.

LES OGSÅ: Mann (81) savnet i Oslo

– Minst 750

Antallet knallgule badeender som slippes ut i Lysakerelva bestemmes ut ifra hvor mange lodd Lilleaker Lions klarer å selge.

– Vi har mulighet til å sette ut inntil 1000 ender, forutsatt at vi selger dette antallet. Vår målsetting er å selge minimum 750 lodd, sier Nesset.

Startskuddet går lørdag 6. september klokken 16.00. Hver lørdag fremover vil loddene selges til alle som har lyst til å prøve lykken.

– Vi kommer til å ha en stand på CC Vest hver lørdag frem til arrangementet. Publikum kjøper et nummeret lodd fra en loddbok; nummeret tilsvarer nummeret på anda.

– Kjøper beholder loddet og vi sørger for at nettopp denne anda blir sluppet i elva, opplyser Nesset.

LES OGSÅ: Schæferen var borte i to dager

Nyttig underholdning

Alle endene slippes samtidig, og det er de tre første endene i mål som utløser de ulike premiene: samlet premieverdi for 1. 2 og 3. premie på 30 000 kroner.

– Vi, som lokalklubb, ønsker å skape aktivitet og glede for lokalsamfunnet i tillegg til å profilere Lions på en god måte for både barn og voksne, sier Nesset og legger til:

– Badeand-slippet er god underholdning, men vil også kunne samle inn midler som senere kan gis ut til ulike formål.

LES OGSÅ: Nå er denne skolen jevnet med jorden

Kreativ tenking

Det har også blitt laget en egen maskot for det aktuelle andeløpet. Tegningen er laget av Håkon Åsnes, som er mannen bak bladet Stomperud.

– Her ønsker hjelp av kreative barn til å finne et navn på vår aktive krabat. Det gjøres ved en navnekonkurranse hvor barn leverer inn sitt forslag, skriver Lilleaker Lions i en pressemelding.

På spørsmål om hvem dette arrangementet passer aller best for, kommer svaret kontant.

– Besteforeldre med barnebarn, barn, ungdom og voksne. Dette andeløpet passer rett og slett for alle med konkurranseinstinkt og lekelyst, avslutter Nesset.

LES OGSÅ: Hjelmeset inspirerte skitalent fra Njård

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere