RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndag åpner ridehallen på Ekeberg


Sirkusgruppen opptrer med show på EKT søndag.
Sirkusgruppen opptrer med show på EKT søndag. Foto: FOTO: PRIVAT
Den lenge etterlengtede ridehallen på EKT åpner til helgen med blant annet akrobatisk show.

EKT: – Vi ønsker å markere det nye anlegget med et offisielt åpningsshow søndagen klokken 16, skriver EKT i en pressemelding.

LES OGSÅ: Edvin Thorson gikk bort 15.05.2011

I ridehallen blir det quadrilje, ponnigalopp, parhopping, ridning i damesadel, voltige, terapiridning og høyere dressur vises med Hannoverhesten Weltin.

LES OGSÅ: Påskekos på Ekeberg

Utenfor ridehallen vil luftsirkusgruppen Vrimmelvinge feire at de har fått midler fra Nordstrand Bydel og Fokus Bank til å kjøpe en ny luftrigg med sikte på plassering i ridehuset.

Del på Facebook
– Jakten på et lokale som er stort og høyt nok for å trene mer avansert luftakrobatikk er dermed over, og vi gleder oss over å kunne samarbeide med Sissel Thorsen om fremtidig sirkus på EKT, sier Einy Langmoen i styret i Vrimmelvinge.

I forbindelse med åpningen av ridehallen er den gamle luftriggen satt opp utendørs og det blir akrobatiske og luftige sprell klokken 12, 13 og 15 på søndag. På lørdag kommer sirkusbarna til å trene i riggen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere