RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndagens film klar

Søndagens film på Deichmanske bibliotek Grünerløkka er klar.

Hver-søndag-klokka-to kaller biblioteket satsningen de har hver søndag. Annenhver søndag veksler de mellom film og fortellerstund. Kommende søndag er det klar for ny film.

Da viser de filmen Lepel-koden fra 2005.

Unge Lepel må sortere knapper for en ond bestemor av Roald Dahlsk kaliber. Hele tiden lengter han etter foreldrene som han tror er på en verdensomspennende ballongferd. Under et knapperaid på det lokale kjøpesenteret møter han jevnaldrende Pia som viser seg å bo over et av prøverommene i klesavdelingen. De treffer den godhjertede selgeren Max, som er akk så forelsket i butikksjefen - en dame som kjører rallycross på fritiden. Siden Lepel i tillegg er et mattegeni, vil læreren ha ham til å representere skolen i en prestisjetung mattekonkurranse. Læreren allierer seg derfor med den grusomme bestemoren, og bygger et bur til Lepel. Som i mange klassiske historier for barn, er det de store temaene som ligger i bunn: søken etter sitt opphav, viktigheten av vennskap og den store kjærligheten. ALLE SNAKKER NORSK.

PRISER/NOMINASJONER
Vinner av FILM&KINOS barnefilmpris under Kristiansand Int. Barnefilmfestival.

Oversikt over vårens søndager:
FORTELLERSTUND: 20.04, 04.05 og 25.05.
FILMSTUND: 13.04, 27.04 og 18.05.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere