RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Snødeponi Utsikten»

Leste til min store forundring i NAB av 26/5-11 at lokalpolitikerne i Nordre Aker foreslo for BU Utsikten som snødeponi. Utsikten er en perle i seg selv, et lite skogholt som bør tas vare på som det er, og ikke forsøples med alle urenheter som er i snøen. Leser også hva som skjer med trafoområdet på Øvre Sogn, at man må purre på kommunen for å få ryddet opp.

Har noen tenkt på vesentlig økning av trafikk i et område hvor man prøver å stenge Kapellveien forbi Grefsen Skole? Men trafikken forbi Engebråten skole da, den blir jo økt formidabelt. Hvor er lokalpolitikerne?

Snø som blir deponert er full av urenheter fra veien. Dette får man ikke engang tømme i sjøen på Filipstad nettopp av denne grunn. Alt tilsiget fra snødeponiet på Utsikten vil renne ned mot Akerselva og sette sine spor der. Da er det jo heller ikke vanskelig å lokalisere forurensingskilden. Dette er vel noe Akerselva ikke trenger akkurat nå, når det allerede har vært store uhell.

Området der dette tømmes blir vel aldri gjort rent igjen av de ansvarlige instanser. Dette er en altfor lettvint løsning for å bli kvitt snø. Lokalpolitikerne i Nordre Aker bør ta seg en tur på nedsiden av Utsikten og se hva de har foreslått. Vet de i det hele tatt hvor Utsikten er?

Finnes mange andre muligheter for snødeponi i Nordre Aker. Man bør heller kanskje purre på kommunen for å få laget snøsmeltingsanlegget som de har snakket om, så er alle snødeponiproblemer løst.

Ønsker at Utsikten bevares som den er til glede for mange. Der det er søppel kommer det mer.

Rune Hjelmberg
Kjelsåsveien

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere