RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snikingen på Hauketo


Eirik Arne Monn-Iversen påpeker at ikke alle som kjører forbi Hauketo har sniking som formål når de kommer inn mot Nedre Prinsdals vei. FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN
Eirik Arne Monn-Iversen påpeker at ikke alle som kjører forbi Hauketo har sniking som formål når de kommer inn mot Nedre Prinsdals vei. FOTO: ARNE VIDAR JENSSEN

Leser i Nordstrands Blad om sniking ved Hauketo som tydelig irriterer andre bilister, dette er jeg helt enig i. Men det finnes faktisk noen som bor i området ovenfor Hauketo stasjon,eller leverer barn i de to barnehagene der.Hvis vi som da kommer ned Hauketoveien ikke kjører helt fram til gangbrua og inn i venstre felt så sperres det for bussen som skal ut fra Hauketo stasjon.

Dessuten stopper veldig få som kommer fra Prinsdal/Holmlia ved rødt lys, men fortsetter ut i krysset og sperrer for bilene som kommer ned fra Hauketoåsen.

Men en helt annen ting når det gjelder sniking: Hvor mange av bilene som kommer ned Hauketoveien er "berettiget" til og kjøre her? Tror 90 prosent er "snikere" fra kolbotnområdet som enten kjører opp ved Kiwi eller kirken. Dette for å slippe køen i Nedre Prinsdals vei her kjøres det fort forbi skolebarn og foreldre til barnehagen.Her er både skilting og politikontroller på trappene,sågar enveiskjøringer diskutert. Det er kanskje de samme som på hjemovervei raser over p-plassen på Hauketo,og videre i stor fart forbi perrongen, hvor folk til og fra buss og tog ferdes?

Jeg forsetter som før, kjører ned Hauketoveien,f ram til gangbrua,og venstre felt. Helt lovlig og ikke til hinder for busser og øvrig trafikk. Så kan de som gidder å bruke energi på tuting og "fingern" få fortsette med det.

Eirik Arne Monn-Iversen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere