*Nettavisen* Nyheter.

Snille gutter med mørk musikk - alt om by:Larm!

Shot at Dawn spiller tight og beinhard deathmetal. FOTO: ERIK VALESTRAND

Om du trives med sjangeren Death metal kan Shot at dawn være verdt et besøk.

SENTRUM: – Vi er «Shot at Dawn», en gjeng sultne, tørste og ivrige gutter, som består av vokalistene Ole-Christian og Jonathan, Jonas på trommer, Johannes og Chris på gitar og Espen på bass, forteller sekstetten til Lokalavisen.

LES ALT OM BY:LARM HER!

Melodiøst og hardt

Bandet har eksistert i ca 5-6 år og har i løpet av den tiden gitt ut debut albumet «Sic vic pacum para bellum» og EP"en «Pre bellum» samt spilt rundt om i Norge og opparbeidet seg en trofast fanbase.

– Vi spiller en blanding av melodiøs deathmetal og hardcore. Vi hører på forskjellige typer musikk innad i bandet og liker å blande de forskjellige stilartene sånn at vi får vår egen sound. Vi tar oss selv lite høytidelig og vil vise at metal kan være morsomt og ikke alltid må være slemt og mørkt!

Tung inspirasjon

Det hersker liten tvil om at dette er karer som har «bænga» litt til fargerik vinyl opp gjennom åra.

– Vi har mange forskjellige inspirasjonskilder, da vi hører på mye forskjellig sjangere, men hovedsakelig går det i hardcore, metal, thrash og prog-rock/metal. pluss litt 80-talls rock. Integrity, anthrax, megadeth, the black dahlia murder, dream theater, lady gaga og blink 182 er band og artister vi har lyttet mye til. I tillegg til en del undergrunds band fra statene. Men det betyr ikke at du hører alt dette i musikken vår altså.

LES ALT OM BY:LARM HER!

Enorm mulighet

Å spille på by:Larm betyr mye.

– Vi er utrolig stolte av å få spille på et av årets store musikkbegivenheter og ser på dette som en enorm mulighet til å promotere oss selv og utvide et stadig voksende nettverk som er en nødvendighet for å klare seg i musikkbransjen, spesiellt i norge og innenfor metal, hvor mye baseres på goodwill. Dette gir oss også en glimrende sjanse til å vise hvem som faktisk er norges beste live-band og ikke minst norges beste band på fest.

– Hva skal dere se?

– Purified In Blood og Serenity trace er absolutt band som er verdt å sjekke ut om du liker metal. Begge bandene leverer knakende gode liveshows og er en gjeng med utrolig kule folk!


Torsdag 21:00 - Garage

Fredag 23:30 - Sub Scene

Lørdag 23:00 - Rockefeller Annex

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.