RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sønn siktet

Den 17 år gamle sønnen til kvinnen som ble funnet drept i leiligheten sin på Haugenstua var lenge mistenkt for drapet. Nå er 17-åringen siktet.

Haugenstua: Det var tirsdag den 18.januar at moren ble knivstukket og drept i sin egen leilighet på Haugenstua.
Psykiatrisk behandling
Den siktede sønnen har vært i psykiatrisk behandling siden juni, og dagen etter drapet skulle et akuttpsykiatrisk team hente den nå drapssiktede 17 år gamle gutten.
- I og med at gutten fyller 18 år om kort tid, ble det avtalt at han skulel få tilbud gjennom voksenpsykiatrine. Vi ble enige om at det skulle søkes plass ved Grorud distriktspsykiatriske, sier administrerende direktør ved Akershus universitetssykehus, Are Helseth til ANB.
Da sønnen og moren ble funnet i leiligheten, var sønnen også påført knvistakk som politiet tror han hadde påførte seg selv. Tirsdag kveld ble gutten operert, og han har fortsatt ikke vært i form til å bli avhørt av politiet.
10. januar varslet guttens fastlege sykehuset om at gutten trengte akutt psykiatrisk behandling.
Selv om 17-åringen nå er siktet for forsettelig drap eller medvirkning hertil, har politiet foreløpig ikke vært i stand til å kommunisere med han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere