RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sønnavind-vandring med Frid Ingulstad


Nok en gang samler Frid Ingulstad sin trofaste lesere til vandring i Sønnavinds rike. Dette skjer søndag klokken 15.
Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
Nok en gang samler Frid Ingulstad sin trofaste lesere til vandring i Sønnavinds rike. Dette skjer søndag klokken 15. Arkivfoto: Arne Vidar Jenssen
I våres kom 800 personer til Sagene og Hønselovisas hus for å være med Nordstrand-forfatter Frid Ingulstad på vandring i "Sønnavinds" rike. Neste mulighet er førstkommende søndag.

SAGENE/NORDSTRAND: – Jeg får stadig forespørseler om jeg skal ha flere slike vandringer, og i og med det stort sett er nye som kommer hver gang, må jeg jo fortsette, sier Frid Ingulstad som nå er i ferd med å skrive bok nr. 36 i den populære serien.

"Sønnavind" er serien som tar leserne med tilbake i tid til de harde -30-åra, og alt foregår i fabrikk-miljøet på Sagene og langs Akerselva.

– Vandringen jeg skal ha nå til søndag er en del av programmet Bydel Sagene har denne dagen, forteller Ingulstad.

– I tillegg til selve turen min skulle jeg tro mange av leserne mine vil synes det er artig å komme inn i museumsleiligheten i Sagveien 8. Der får man se hvordan personene i Sønnavind bodde. Og visningen her er klokken 13 og 14.

Tidligere har Frid Ingulstad hatt med seg personer som har rollene i Sønnavind. Denne gangen har hun fått med seg Follo gammeldansensemble som har rollene og synger gamle viser som passer til Sønnavind.

Siste bok

Sønnavind fortsetter å komme, men Frid Ingulstad gir seg nå med Ingebjørg Olavsdatter.

– Nr. 45 blir siste bok i denne serien, fortsetter hun.

– Men stadig flere kommer til å lese den. Jeg har nemlig nå fått en kontrakt med et tysk forlag, og de har allerede ferdig den første boken i serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere