*Nettavisen* Nyheter.

«Snødeponi» på Sæter

En stor, hard snøhaug ligger ved innkjøringen til postkontoret og banken i Nordstrandveien. Foto: BEGGE FOTO: Nina Schyberg Olsen

På Sæter skaper en stor snøhaug uoversiktlige trafikksituasjoner.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

SÆTER: Det er ikke så mye som skal til for å skape kaos ved innkjøringen til postkontoret og banken i Nordstrandveien. Den store snøhaugen som nå har dukket opp gjør ikke situasjonen bedre.

Det er blitt vesentlig vanskeligere å kjøre inn til parkeringsplassen hvis en annen bil er på vei ut, og det å komme seg ut i kjørebanen igjen etterpå er blitt en meget uoversiktlig affære.

Ikke bare tar snøen stor plass i veibanen. Den ødelegger også sikten og svingradiusen til de som skal ut fra parkeringsplassen og videre i retning Munkerud, samt sikten til de som kommer kjørende i retning mot Sæterkrysset.

Fotgjengerne som vanligvis løper over veien her har også fått litt mindre «boltreplass» siden snøhaugen og brøytekanten mot bussholdeplassen er relativt uoverstigelig. Akkurat det gjør muligens trafikksituasjonen tryggere, såfremt folk nå velger å bruke fotgjengerfeltet fremfor å løpe mellom bilene på det uoversiktlige strekket.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag