*Nettavisen* Nyheter.

Snødeponi, utbygging og tungtransport

Politikerne er klare for høstens lokale utfordringer. Møtet starter klokka 18.

I morgen kveld, torsdag, møtes Stovner-politikerne til ny dyst på Nedre Fossum gård.

BYDEL STOVNER: Morgendagens møte i bydelsutvalget starter som vanlig klokka 18 med åpen halvtime. Her kan bydelens beboere snakke direkte til politikerne.

Planlegger snødeponi

På sakskartet står blant annet miljøvennlig transport, Groruddalssatsingns programområde 2, Grøntplan for Oslo, og tungtransportplanen for Groruddalen.

En av sakene som kanskje vil skape mest harme, er informasjon om at det planlegges et nytt snødeponi på Nedre Rommen til vinteren 2009/2010. De midlertidige snødeponiene på Rommen sist vinter var svært upopulære, og bydelsadministrasjonen viser til at det er uhelig med snødeponi nært opp til Alna miljøpark.

I administrasjonens saksinnstilling blir det gjort oppmerksom på at etablering av snødeponi er søknadspliktig. Videre ber bydelen om at det snarest ryddes opp på Nedre Rommen.

Bjørnheimveien 16

I Bjørnheimveien 16 planlegges utbygging av lagerbebyggelse. Høybråten Velforening har protestert, og ønsker saken opp til ny politisk behandling. De ønsker seg heller støyskjerm enn nytt lagerbygg i nærområdet.

Bydelsadministrasjonen har imidlertid funnet at saken er i tråd med gjeldende regulering så langt, og ber derfor om at bydelsutvalget bare tar saken til etterretning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag