Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøen stopper brev

Teddy Hoftvedt, Grethe Larsen og Arvid Solem konstaterer at det ikke er mulig å nå frem til postkassen på grunn av snø. Foto: Ivar Brynildsen
Teddy Hoftvedt, Grethe Larsen og Arvid Solem konstaterer at det ikke er mulig å nå frem til postkassen på grunn av snø. Foto: Ivar Brynildsen
Snøen gir seg mange utslag. Post-trøbbel er ett.

Her klarer ikke vi å nå frem, konstaterer Teddy Hoftvedt og Grethe Larsen.

KASTELLET: Utenfor Spar-butikken på Kastellet står en rød postkasse vendt ut mot Lambetseterveien. Der er det ingen som har følt ansvaret for å måke helt frem til kassen. Resultatet er at mange i nærområdet gir opp å sende brevene sine selv.

– Jeg har et brev liggende hjemme. Men klarer ikke å sende det. jeg rekker ikke frem til kassen her, sier Teddy Hoftvedt.

Hun er ute og går tur med staver sammen med venninnen Grethe Larsen.

– Vi er jo ikke alene om ikke å få brukt postkassen. Vi er mange eldre som bor i området her. Og vi tør ikke vasse ut i snøen i et forsøk på å sende brev, sier Grethe Larsen.

Har ringt Posten

Arild Solem er den som ringte Nordstrands Blad og ba oss sette søkelys på dette problemet. Han har ringt Poosten og bedt dem brøyte foran postkassen sin. Beskjeden han fikk var at dette ikke var Postens jobb.

– Det burde være en smal sak å ordne dette problemet, sier Solem.

Saken er løst!

Nordstrands Blad har snakket med Posten Norge og med Samferdselsetaten for å forsøke å finne ut hvem som har anvaret for å måke frem til tømmepostkasser.

Informasjonssjef Jørn Michalsen i Posten Norge ringer tilbake og forklarer at det er huseier som skal måke. Men der postkassen står ut mot en vei blir det vanskeligere.

– Når det gjelder kassen på Kastellet har ikke vi ansvaret, men vi skal sørge for at det blir måkt, lover Michelsen.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!