RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snorksov mellom to biler


 
  Foto: Illustrasjonsfoto: Øystein Dahl Johansen

OPPSAL: Politiet fikk denne helgen signaler om at julebordsesongen er i gang. Litt over klokken 04 natt til lørdag ble det meldt om at det lå en mann mellom to biler i Solbergliveien på Oppsal.

Dyp søvn og snorking fortalte om at vedkommende hadde fått i seg litt for mye, men politiet fikk etter hvert vekket ham og besørget transport for den 20 år gamle mannen hjem til Vetlandsveien.


Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Bråkte på T-banen

MUNKELIA: Også litt tidligere på natten måtte politiet ta seg av en svært beruset person. Vekter på T-banen meldte om en problem-person på Munkelia. De ville ikke ha han med seg på toget. I og med det var kaldt ute, tok ikke politiet sjansen på at han skulle klare seg ute alene og kjørte han hjem.

Banket på vindu

LOFSRUD: Natt til lørdag kom det melding om at en mann banket på vinduer i en bolig i Blakkens vei på Lofsrud. Eier kjente han ikke og ville ikke slippe han inn. Dermed ble det en politi-oppgave å få han fjernet. Det viste seg etter hvert at han hadde banket på feil vindu. Også denne personen ble kjørt bort – denne gangen til Ryen hvor han fikk nattbuss hjem.

Vinglete kjøring

NORDSTRAND/LJAN: Natt til lørdag oppdaget en politipatrulje svært vinglete kjøring fra Sæter mot Ljan. Bilen ble stoppet i Kruttverkveien. Det var to damer i bilen, og det ble foretatt promillekontroll av fører, men i og med denne var negativ, fikk hun fortsette kjøringen, men med klar melding om mer konsentrert kjøring.

Øvelseskjøring uten førerkort

HAUKETO: Lørdag formiddag hadde Statens vegvesen kontroll ved Hauketo stasjon. En av de kontrollerte bilene hadde to personer som fortalte at de drev øvelseskjøring. Men det viste seg at ikke alt var i orden. Ikke hadde den 45 år gamle føreren sertifikat og heller ikke den 63 år gamle ledsageren. Dermed ble det anmeldelse på begge to.

Hørte lyder fra kjeller

PRINSDAL: Lørdag ettermiddag ble politiet bedt om bistand fra en dame i Lerdalsveien. Hun hadde hørt lyder fra kjelleren, og var redd det var noen der. En politipatrulje kom til stede og undersøkte. Ingen personer ble funnet og heller ikke tegn på innbrudd.

Hjemme alene-fest ute av kontroll

ULVØYA: Politiet måtte kl. 23 lørdag rydde opp på en hjemme alene-fest i et hus på Ulvøya. Det var litt for mange og litt for unge på festen hvor også uvedkommende hadde tatt seg inn. Det var vist frem en kniv, hadde vært slåssing og en jakke var borte. Festen ble avsluttet.

Søker vitner

MORTENSRUD: I forbindelse med at en dame ble ranet på gangveien mellom T-banen og Shell-stasjonen på Mortensrud natt til søndag, søker politiet eventuelle vitner.

– Vi fikk melding om ranet søndag klokken 01.26, og er interessert i å høre fra folk som var i det aktuelle området på denne tiden, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Kjørte på et tre

BØLER: En 18 år gammel mann ble kjørt til Ullevål sykehus etter å ha kjørt på et tre i Utmarkveien/General Ruges vei på Bøler søndag kveld. Han var alene i bilen.

Innbrudd i barnehage

LANGERUD: Natt til mandag ble det meldt om en knust rute i barnehagen i Langerudhaugen. En mann med sekk ble observert på stedet, men forsvant. Det er usikkert om noen har vært inne i barnehagen.

Stjal verktøy

LAMBERTSETER: Litt over kl. 04 natt til mandag ble det meldt om at innbrudd var på gang i en bil i Østerliveien på Lambertseter. En mann var observert i retning mot Sandstuveien/Brattlikollen, men ellers var det dårlig beskrivelse.

Under leting kom politiet over en mann på sykkel som de setter i forbindelse med innbruddet i bilen. 36-åringen ble kjørt sentralarresten.

Eier av bilen kunne fortelle at det var stjålet to kasser med verktøy. Dette ble funnet igjen i nærheten.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere