RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Snøryddeprosjekt på Oppsal gir god effekt


BEDRE: Det nye snøryddingsprosjektet i utvalgte veier på Oppsal skal gjøre det bedre for både Bymiljøetaten og beboerne.
BEDRE: Det nye snøryddingsprosjektet i utvalgte veier på Oppsal skal gjøre det bedre for både Bymiljøetaten og beboerne. Foto: foto: ARNE VIDAR JENSSEN
Bymiljøetaten er fornøyd med snøryddingsprosjektet på Oppsal.

OPPSAL: Lokalpolitiker Tommy Skjervold (FrP) etterlyser bedre kommunal smidighet i forbindelse med det nye snøryddingsprosjektet på Oppsal.

Bymiljøetaten understreker at de delte ut cirka 5000 foldere om prosjektet i postkassene til beboere i samarbeid med Posten, og at de har fått mange positive tilbakemeldinger.

Ikke fjernet mange biler

Seksjonssjef Tom Kristoffersen har ikke tall på hvor mange bøter som er delt ut i forbindelse med det rullerende parkeringsforbudet.

– Det vi har observert er at det ikke er mange biler som er fjernet, sier Kristoffersen.

De nye skiltene med parkering forbudt er satt opp i Solbergliveien, Haakon Tveters vei, Vetlandsveien og Kampheimveien, og skal stå frem til 15. april.

Utfører arbeider uansett

Kristoffersen sier at de utfører arbeider i de respektive veiene uansett om det er snø eller ikke.

– Vi kan høvle noe is hvis det er nødvendig, vi kan strø opp igjen fortauer, tømme sluk og så videre. Alt dette gjør at det blir bedre for brukerne av veinettet, sier Kristoffersen.

– Vi ser at dette har mange fordeler. Trafikksikkerheten for gående og kjørende er betraktelig bedre, parkeringsmulighetene er mye bedre, skoleveien for barna er mye sikrere og vi har en mye enkler jobb for å få dette til, konstaterer seksjonssjefen i Bymiljøetaten.

LES OGSÅ:

Snømåking med bismak

Ingen brøytekanter på Oppsal i vinter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere