*Nettavisen* Nyheter.

Snudde 0-2 til 5-2

Esben M. Rashid fyrer løs, og returen på skuddet gir Holmlia sjansen til å utligne til 2-2.

Holmlias fotballherrer sto for litt av en snuoperasjon mot Frognerparken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Guds hånd: Her prøver Setar Saliml seg med en variant av Guds hånd. Ballen går i mål, men blir korrekt annulert for hands.

Holmlia: Holmlia-laget som kom på i andre omgang mot Frognerparken var ikke til å kjenne igjen fra første omgang.

-– Alle hever innsatsen sin fra første omgang, forteller kampens store spiller Setar Saliml.

Saliml var innvolvert i alle Holmlia sine mål mot Frognerparken. Ikke bare skåret han «hat-trick», han skaffet straffe og lot en ball trille mellom beina sine, slik at spisskollega Esben M Rashid fikk komme alene mot keeper og sette inn den viktige 3-2 skåringen for Holmlia.

Og Holmlia trener Per Utne var strålende fornøyd.

– Vi viser hvor gode vi kan være.

I andre omgang legger Holmlia om til 4-4-2 og får umiddelbart med sving på spillet sitt. De fikk mer bredde i spillet sitt, og ble også farligere i med gjennombruddspasningene fra midten.Sterke hjemmeHolmlia har nå tre seiere på tre kamper hjemme.- Vi kan ikke tape hjemme, vi skal ikke rykke ned, forteller Saliml.Utne virker ikke direkte imponert over motstanderen i dagens kamp.- De er et lag som dytter ball, det så ikke ut som de var så godt trent, sier han.For mens Holmlia snudde kampen, ble Frognerparken mer og mer tafatte. Holmlia bestemte seg for å ta over kampen i andreomgang, og det gjorde de med glans.- Vi bestemte oss for at vi skulle ut å ta dem i andreomgang, og vi slipper vel dem ikke til en målsjanse i hele omgangen.

?

Guds håndPå stillingen 1-2 viste Setar Saliml at han er villig til å gjøre alt for å vinne, etter et innlegg fra venstre stekker han fram høyrearmen, og styrer ballen i mål med hånden. Dommeren avslører dette, og gir Saliml gult kort for lovbruddet.- Det var en guds hånd, men den ble avslørt, ler han.Og selv om han var involvert i alle målene, vil han ikke ta æren for seieren.- Jeg ble spilt fram av gode medspillere, sier Saliml.Saliml er en av de som blir fremhevet av Utne etter kampen.- Kapteinen vår Abubaker Noor er veldig god på midten i dag, også spissene våre Esben og Setar gjør en veldig god kamp på topp, sier han.Det er ikke alltid like lett å være trener for Holmlia.- Vi er litt sånn luksus lag, de fleste gutta liker å holde litt på ballen og dra av en mann eller to, men i andreomgang viser vi hvor gode vi kan være, avslutter en strålende fornøyd Per Utne.Bildetekster:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.