RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sofian ser fremover

Det ble ingen Spellemannspriser på Sofian, men 25-åringen er fortsatt godt fornøyd med de siste par ukene. Jeg kommer til å leve lenge på Alarm-prisen, smiler Stovner-gutten.

Majorstua: Etter forrige ukes brakseier med Alarmprisen, hadde kanskje mange trodd at Sofian ville forlate Spellemannsprisen på lørdag med flere gjeve statuetter.
Men Robert Post tok seieren i beste mannlige artist-kategorien, og Marthe Valle fikk statuetten for årets nykommer som hun erklærte skulle få en plass i fjøset.
Dermed ble det ingen pris på Sofian denne gangen- uten at det satte en stopper for godhumøret fra forrige uke.
Nei, jeg er ikke skuffa. Jeg vant Alarmprisen forrige uke, og er utrolig godt fornøyd med det. Jeg synes aboslutt det er en ære å bli nominert her, det har vært kjempegøy, sier en smilende Sofian etter showet, og legger til.
Jeg hadde ikke så veldig stor tro på at lynet skulle slå ned to ganger på samme sted, og det gjorde det heller ikke. Men bare å vinne Alarmprisen er en gjev ære, sier artisten.

Kjæresten

Det ble en tur på scenen allikevel for Sofian, med en opptreden sammen med Mira Craig og Lillyjets. Og med seg til utdelingen hadde han også med seg kjæresten, Michella Bustamante, på armen.
Hvor lenge har dere vært sammen da?
Vi har vært sammen i to år, sier Sofian.
Nei! Vi har vært sammen i litt mer enn to år, sier Bustamante bestemt. Hun var ikke med på Alarmprisen, men koste seg under Spellemann.
Det har vært kjempegøy, men det er jo litt dumt at det ikke ble noe pris da, forteller hun.

Madrugada

Det var Madrugada som håvet inn flest priser under lørdagens utdeling, og Sofian synes absolutt bandet har fortjent hederen.
Det er jo ingen overraskelse at et band som Madrugada vinner, de har jo hatt kjempesuksess og solgt mange hundretusen plater, sier Sofian, og ser ikke bort ifra at kanskje han kan nå samme høyder om noen år.
Tja, man vet jo aldri. Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle vinne Alarmprisen, og se hvordan det gikk. "The sky is the limit", man må jo ha drømmer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere