RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sofienbergkoret fremfører Mozarts Requiem


 
 
Kommende helg fremfører Sofienbergkoret Mozarts Requiem og de har med seg et sammensatt orkester og fire profesjonelle solister.

Sofienbergkoret har i løpet av årene beveget seg et godt stykke vekk fra repertoaret som Ten-Sing koret det ble startet som for over 30 år siden. I løpet av de siste årene har koret fremført blant annet Händels Messias, Bachs Juleoratorium og Haydns Nelsonmesse.

Nå står Mozarts Requiem på listen over hva de skal fremføre.

- Mozarts Requiem har stått på korets ønskeliste i lang tid og siste helgen i mars skal det endelig fremføres, sier Marit Byfuglien i Sofienbergkoret til Østkantavisa.

Sofienbergkoret består av glade amatørsangere så tiden siden nyttår er flittig brukt til innøving. Solistene på konserten er alle profesjonelle og samtlige synger også i Solistkoret mens orkesteret er satt sammen av musikere fra flere hold. Korets egen dirigent, Oddgeir Kjetilstad gjør en god jobb med å sette det hele sammen til en flott opplevelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere