RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sogn seter på kartet

Området rundt Sogn Seter skal utbedres.

Sognsvann: Friluftsetaten i Oslo kommune har tidligere avskoget området sør for Sogn seter, rett nord for Sognsvann. Nå er jordet, som tidligere har vært beitemark, i ferd med å gro igjen, på linje med gjengroingen rundt store deler av Sognsvann. En mengde unåer er kommet opp, og gjør området ufremkommelig og lite attraktivt som solingsområde eller rasteplass for turgåere. Nordberg Rotary Klubb, i samarbeid med Sogn Kultur og historielag, ønsker nå å bidra til å utbedre forholdene ved Sogn seter og bedre utsikten ned mot vannet ved Stubberud.
- Vi i Friluftsetaten ser meget positivt på at Nordberg Rotary Klubb med samarbeidspartnere engasjerer seg i arbeidet med å videreføre restaurering av kulturlandskapet nord for Sognsvann. I Friluftsetatens planer for 2007 inngår ikke tiltak for dette området, informerer avdelingssjef Skog- og friluftsliv Friluftsetaten i Oslo kommune, Jan Fredriksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere