*Nettavisen* Nyheter.

Søker arvtakere

Innebandygruppa i Korsvoll er spekket med ivrige seniorspillere, men nå ønsker også gjengen å få yngre spillere inn i klubben.

Korsvoll: Vi begynner å bli eldre vi også, så vi trenger helt klart noen som kan ta over for oss etter hvert, smiler Jørgen Klem.
Klem var selv blant initiativtakerne da Korsvolls innebandygruppe ble dannet i 1999. Den gang startet man som et rent kompislag, men etter hvert fikk man også med yngre lag. Ett år hadde Korsvoll faktisk både smågutt-, gutte- og juniorlag. Nå er det bare juniorlaget som fortsatt består, i tillegg til de tre lagene på seniornivå.
Vi er allerede i gang med å jobbe for å få med yngre lag, og vi har blant annet planer om å starte opp med innebandyskole etter jul. I Korsvoll IL er det totalt 1500 medlemmer, så det bør helt klart være potensial for yngre lag på innebandysiden også, sier Klem som er leder i innebandygruppe.

Spillere på vei opp


På seniornivå er i alle fall Korsvoll en meget attraktiv klubb. Tre seniorlag sier egentlig sitt.
Vi har over 50 seniorspillere, så det er blitt en stor og fin gjeng, sier Klem som sammen med lagkameratene går under navnet Korsvoll/Tåsen i årets seriespill, etter sammenslåingen med Oslo-naboen.
Positivt for Klem & Co. er det nå at spillere fra tiden klubben hadde aldersbestemte lag, nå begynner å markere seg på seniorlagene.
Mange av dem er nå på juniorlaget. I tillegg er det noen som er på full fart opp på seniorlagene, deriblant a-laget, sier Klem.

Tre opprykk

1998 var første sesongen Korsvoll var i seriesystemet. Den gang var seniorene i 5. divisjon, men dagens utgave er atskillig sterkere.
Etter tre opprykk siden klubben ble stiftet, er førstelaget nå oppe i 2. divisjon. For den gamle gjengen er det skjedd mye siden klubben ble stiftet.
Riktignok er det mange av de samme som fortsatt er med, men vi har fått en del nye spillere så laget er absolutt bra nå. I år er det i tillegg første gang vi har en ordentlig trener (Jan Magnar Ingebrigtsli, spillende trener, journ.anm.), sier Klem.
Noe mål om opprykk til høyere divisjoner har likevel ikke Korsvoll. For høyest prioritert er ønsket om å få selskap av yngre lag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.